De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Zitten - Wandelen - Standhouden. 2 Zitten ‘In Christus’ Gezegend zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, Die ons gezegend heeft met alle.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Zitten - Wandelen - Standhouden. 2 Zitten ‘In Christus’ Gezegend zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, Die ons gezegend heeft met alle."— Transcript van de presentatie:

1 1 Zitten - Wandelen - Standhouden

2 2 Zitten ‘In Christus’ Gezegend zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, Die ons gezegend heeft met alle geestelijke zegen in de hemelse gewesten in Christus (Efeziërs 1:3 HSV)

3 3 Deze wereld ‘Oude mens’ Egoïsme Slaaf van zonde Angst Zinloosheid Geestelijk dood Schuldig voor God Koninkrijk van God Nieuwe mens H.Geest van liefde In dienst van God Innerlijke vrede Relatie met God Eeuwig leven Vrij van schuld met Christus gestorven en opgestaan ‘in Christus’ Romeinen 6:1-11

4 4 Wandelen Zo roep ik, de gevangene in de Heere, u op tot een wandel die de roeping waarmee u geroepen bent, waardig is (Efeziërs 4:1-HSV) Door Jezus wordt duidelijk dat u uw vroegere levenswandel moet opgeven en de oude mens, die te gronde gaat aan bedrieglijke begeerten, moet afleggen (...) en dat u de nieuwe mens moet aantrekken... (Efeziërs 4:21, 23-NBV)

5 5 Wandelen Leg het oude af Leg de leugen af Koester geen wrok Steel niet meer Geen vuile taal Laat alle kwaad varen Leef niet in de duisternis Bedrink je niet doe het nieuwe aan spreek de waarheid laat boosheid los werk en geef weg opbouwende woorden vergeef elkaar ga de weg van het licht maar laat de Geest je vervullen

6 6

7 7 Standhouden Bekleed u met de hele wapenrusting van God, opdat u stand kunt houden tegen de listige verleidingen van de duivel. (Efeziers 6:11-HSV)

8 8 Standhouden Houd dan stand... de gordel-de waarheid het borstharnas-gerechtigheid de sandalen-de inzet voor het evangelie het schild-geloof/vertrouwen de helm-de verlossing het zwaard -Gods Woord, de Bijbel en bij dit alles: bid en wees waakzaam!

9 9 Zitten - Wandelen - Standhouden

10 10


Download ppt "1 Zitten - Wandelen - Standhouden. 2 Zitten ‘In Christus’ Gezegend zij de God en Vader van onze Heere Jezus Christus, Die ons gezegend heeft met alle."

Verwante presentaties


Ads door Google