De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin

Verwante presentaties


Presentatie over: "Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin"— Transcript van de presentatie:

1 Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Pop & leerdoelen

2 Huidige situatie Welke competenties moeten blijven zoals ze zijn? Welke competenties wil je verder ontwikkelen? Blijven: Initiatief, Realisme, Energie, Vasthoudendheid, Enthousiasme, Gevoel voor humor, Openheid Verbeterpunten: Creativiteit, Flexibiliteit, Representativiteit, Actie drang, Zelfdiscipline, Flexibiliteit, Empathie

3 Gewenste situatie Hoe ziet de situatie eruit als die is veranderd?
Alles gaat soepel omdat ik een goede planning heb en mijn daar dan ook aan houd. Ik ben mezelf voor de groep en doe dit dan ook makkelijk. Ik blijf op de voorgrond waar ik het beste uit iedereen haal en goed met mensen samenwerk. Wie merkt er wat van? Vooral mijn studieteam, de mensen om mij heen en de leraren op school en een eventuele werkgever Wat merken ze? Dat Deniz de touwtjes goed in handen heeft, hij is erg bewust van wat die kan en staat mooi op de voorgrond.

4 Hulpbronnen Wie of wat kan jou helpen die verandering(en) te realiseren? Mijn studieteam helpt mij met het aansporen om mijn leerdoelen te realiseren elk blok evalueer ik met mijn SLB-er of er progressie inzit en hoe dit beter kan. Verder praat ik er over met vrienden en familie. Mijn moeder helpt mij met oriënteren.

5 Persoonlijke doelen Welke doelen stel je voor jezelf?
extra’s uit school te halen niet met een standaard diploma van deze school afgaan. Altijd trots kunnen zijn op de projecten die ik heb gedraaid of de werkstukken die ik inlever. Voor mezelf duidelijk hebben wat ik precies uit deze school wil halen. Voor mezelf duidelijk hebben wat voor werk ik later wil gaan doen.  Kun je jouw doelen SMART formuleren?  Lange termijn In 4 jaar wil ik mijn diploma halen met het honoursproject om echt alles uit mijn studie te halen zodat ik trots kan zijn op alles waar mijn naam op staat. Korte termijn Aan het einde van mijn eerst jaar wil ik weten wat ik uit mijn studie ga halen en wat ik daar later mee wil gaan doen.

6 Actieplan Welke prioriteit stel je?
Zorgen dat alles top kwaliteit is en het beste is wat ik kan. Graag duidelijk weten wat ik wil. Wat ga je doen om je doelen te halen? Zoveel mogelijk informatie krijgen van alle kanten van de studie duidelijk hebben voor mezelf wat ik niet wil en wat ik wel wil en daar dan ook meer informatie van krijgen. Altijd een duidelijke planning maken voor mezelf en mijn studieteam zodat er altijd tijd is voor verbetering. Wanneer ga je dat doen? Ik ben hier vanaf het begin van het jaar al mee bezig maar ga er nu nog duidelijker mee aan de gaan. Hoe ga je dat doen? Elke keer zorgen dat ik verbeter, dus als ik weet dat ik bijvoorbeeld de vorige keer slecht was met plannen er voor zorgen dat de planning vanaf het begin duidelijk is voor mij en mijn studieteam. Welke hulp benut je? Familie bij plannen. Moeder bij weten wat ik wil SLB-er bij het nastreven van alle leerdoelen Studieteam bij het zorgen dat alles wel goed gebeurd dat er geen


Download ppt "Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin"

Verwante presentaties


Ads door Google