De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk

2 Beroep -Huisdier(en) - Huis & Auto -Vrije Tijd -Sport
Inleiding ♥ Beroep -Huisdier(en) - Huis & Auto -Vrije Tijd -Sport

3 Ik wil later mijn eigen hondenhotel, dat mensen bijvoorbeeld op vakantie gaan en dan kunnen ze hun hond bij mij brengen en dan pas ik op hun hond, en laat ze ook uit en geef ze te eten enzo, en dan heb ik ook mensen die mij erbij helpen, en ik woon naast het gebouw waar alle honden verblijven. Alle honden die dan in dat gebouw zijn hebben een heel mooi hok en worden goed verzorgd. Dus elke morgen ga ik dan ook naar het andere gebouw zodat ik de honden kan verzorgen, en ik neem er een paar tegelijk mee om uit te laten, dan gaan we naar een plein en daar kunnen de honden die los kunnen lopen daar uitlaten. En de honden die niet met andere honden overweg kunnen laat ik appart uit. Beroep ♥

4 Huisdieren ♥ Later wil ik als huisdier sowieso een of meerdere hond(en) Een van die honden die ik later wil is een Malamute, hieronder zie je een plaatje van een Malamute. Die zijn echt super schattig, die honden kunnen ook niet blaffen maar alleen van dat huil achtige zoals wolven doen.

5 Vrije tijd ♥ In mijn vrije tijd, ben ik denk ik vooral bezig met de honden in mijn hondenhotel. Ik vind het leuk om met honden bezig te zijn. Natuurlijk ben ik niet ALTIJD bezig met de honden, maar wel veel.

6 Sport ♥ Later wil ik misschien nog steeds iets met voetbal, maar ik weet niet of ik het dan nog wel leuk vind om te doen.

7 Huis&Auto ♥ Later wil ik een mooie, en snelle auto. Ook een mooi groot huis, met Zwembad.

8 EINDEEEEEE ♥


Download ppt "Mijn toekomst/droom. Door Natasja van Dijk."

Verwante presentaties


Ads door Google