De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Beste, Jean-Denis Lejeune, vader van Julie, die ik jullie niet moet voorstellen, heeft de wens uitgedrukt dat alle Belgen witte lintjes zouden binden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Beste, Jean-Denis Lejeune, vader van Julie, die ik jullie niet moet voorstellen, heeft de wens uitgedrukt dat alle Belgen witte lintjes zouden binden."— Transcript van de presentatie:

1

2 Beste, Jean-Denis Lejeune, vader van Julie, die ik jullie niet moet voorstellen, heeft de wens uitgedrukt dat alle Belgen witte lintjes zouden binden aan de antennes van hun wagens. Dit gebaar zou hem meer voldoening geven dan het grote spektakel proces, dat zich momenteel afspeelt in onze mooie stad Aarlen, welke op dit ogenblik geplaveid is met advocaten die evenveel eerbied betonen als de beschuldigden die ze verdedigen.

3 De kinderen hebben geleden en/of zijn gestorven omdat ze gemarteld werden, verkracht, geslagen, de meest perverse verlangens hebben bevredigd van individuen, voor wie het voeden van hun honden belangrijker was dan het voeden van de kinderen die ze gevangen hielden.

4

5


Download ppt "Beste, Jean-Denis Lejeune, vader van Julie, die ik jullie niet moet voorstellen, heeft de wens uitgedrukt dat alle Belgen witte lintjes zouden binden."

Verwante presentaties


Ads door Google