De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Huwelijk Gemaakt door: Shelly, Sterre en Stef. Inleiding Dia 1: Voorkant Dia 1: Voorkant Dia 2: Inleiding Dia 2: Inleiding Dia 3: Voorstellen Dia 3: Voorstellen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Huwelijk Gemaakt door: Shelly, Sterre en Stef. Inleiding Dia 1: Voorkant Dia 1: Voorkant Dia 2: Inleiding Dia 2: Inleiding Dia 3: Voorstellen Dia 3: Voorstellen."— Transcript van de presentatie:

1 Huwelijk Gemaakt door: Shelly, Sterre en Stef

2 Inleiding Dia 1: Voorkant Dia 1: Voorkant Dia 2: Inleiding Dia 2: Inleiding Dia 3: Voorstellen Dia 3: Voorstellen Dia 3: De taart Dia 3: De taart Dia 4: De ring en de plaats Dia 4: De ring en de plaats Dia 5: De interviews Dia 5: De interviews Dia 6: Einde Dia 6: Einde

3 Voorstellen Wij zijn Stef(12), Shelly(12) en Sterre(9). We zijn van de Jozefschool in Huissen- zand. De hobby’s van Sterre zijn: Street dance, buitenspelen en turnen. De hobby’s van Shelly zijn: Schaatsen, skeeleren en handballen, en die van Stef zijn: Tafeltennissen en hij zit bij de scouting. Wij zijn Stef(12), Shelly(12) en Sterre(9). We zijn van de Jozefschool in Huissen- zand. De hobby’s van Sterre zijn: Street dance, buitenspelen en turnen. De hobby’s van Shelly zijn: Schaatsen, skeeleren en handballen, en die van Stef zijn: Tafeltennissen en hij zit bij de scouting.

4 De taart De meeste taarten hadden meerdere verdiepingen, meestal wit en sommige juffen hadden er ook een bloem erop. De meeste taarten hadden meerdere verdiepingen, meestal wit en sommige juffen hadden er ook een bloem erop.

5 Sommige ringen worden gegeven op een kussentje of in een doosje door een goede vriend(in) of door een buurjongetje. In sommige ringen stonden de namen en de meeste waren goud of witgoud. Het was bij een mooie omgeving bijv.:een kasteel of het gemeentehuis. Sommige ringen worden gegeven op een kussentje of in een doosje door een goede vriend(in) of door een buurjongetje. In sommige ringen stonden de namen en de meeste waren goud of witgoud. Het was bij een mooie omgeving bijv.:een kasteel of het gemeentehuis. De ring en de plaats

6 De interviews We hebben schriftelijke interviews en één gewoon interview. De meeste voorbereidingen duurde ongeveer 8 maanden. Alle juffen vonden het spannend hoe de dag zou verlopen. We hebben schriftelijke interviews en één gewoon interview. De meeste voorbereidingen duurde ongeveer 8 maanden. Alle juffen vonden het spannend hoe de dag zou verlopen.

7 Einde Wij hopen zo dat jullie antwoord hebben gekregen op jullie vraag Wij hopen zo dat jullie antwoord hebben gekregen op jullie vraag We hebben onze plaatjes van Google. We hebben onze plaatjes van Google. Onze informatie hebben we van interviews en internet. Onze informatie hebben we van interviews en internet. Groetjes Stef, Shelly en Sterre. Groetjes Stef, Shelly en Sterre.


Download ppt "Huwelijk Gemaakt door: Shelly, Sterre en Stef. Inleiding Dia 1: Voorkant Dia 1: Voorkant Dia 2: Inleiding Dia 2: Inleiding Dia 3: Voorstellen Dia 3: Voorstellen."

Verwante presentaties


Ads door Google