De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zelf embleem maken? Snel, origineel én goedkoop?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zelf embleem maken? Snel, origineel én goedkoop?"— Transcript van de presentatie:

1 Zelf embleem maken? Snel, origineel én goedkoop?
Op kunt u zelf een embleem ontwerpen en laten maken, en binnen een paar dagen thuis of op kantoor ontvangen. Met een paar muisklikken kunt u stoffen emblemen van foto kwaliteit zelf ontwerpen. En u kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Maar dit hoeft niet alleen kleding te zijn, het kan ook ander textiel zijn, zoals petjes of hoedjes, als het maar van materiaal is waarop onze strijkemblemen op of in te strijken zijn (katoen, polyester of een combinatie ervan).

2 Enkele voordelen van zelf embleem maken kort op een rij:
Eenvoudig zelf ontwerpen: op het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of kostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding. Ga naar voor het zelf embleem maken en bestellen van strijk emblemen.

3 - Blijven de emblemen ook na wassen mooi?
Enkele van de vragen die ons via gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en de zelf in te strijken emblemen? - Blijven de emblemen ook na wassen mooi? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op te brengen? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het zelf maken van emblemen.

4 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een instrijkbaar embleem. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf een embleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op kleding of textiel anderzijds. Ga snel naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van zelf te maken emblemen.


Download ppt "Zelf embleem maken? Snel, origineel én goedkoop?"

Verwante presentaties


Ads door Google