De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt hij nieuwe weldaden. – Veelvuldig blijkt uw trouw! God is trouw en laat ons niet in de steek. Zijn genade omringt ons. Hij is trouw omdat hij dat heeft beloofd. Hoe trouw zijn wij in het afdragen van onze tienden en gaven en het gebruik van onze talenten?

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 12 juli 2014 “De Heer heeft in zijn goedheid bepaald dat het werk in zijn wijngaard voortgang moet vinden door de middelen die hij heeft toevertrouwd aan zijn rentmeesters” (Testimonies, deel 3, blz. 117) Wij zijn de rentmeesters en dus verantwoordelijk voor een verantwoord gebruik van de middelen die ons ter beschikking staan. Helpt u de kerk om te kunnen werken?

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 19 juli 2014 “Van uw liefde, Heer, wil ik eeuwig zingen, van uw trouw getuigen, geslacht na geslacht” (Psalm 89:2). Laat ons geefgedrag zijn als muziek in de oren van onze Heer. Wij vieren zijn trouw aan ons, want zijn beloften zijn zeker.

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 26 juli 2014 “Ik zwijg niet over uw goedheid, maar getuig van uw trouw en uw hulp. In de kring van het volk verheel ik niet hoe liefdevol, hoe trouw u bent” (Psalm 40:11). Welk getuigenis geven wij over Gods trouw? Vergeet niet God te danken voor zijn genade in de tienden en gaven die wij vandaag afstaan.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 juli 2014 “Genadig is de Heer: wij zijn nog in leven! Zijn ontferming kent geen grenzen. Elke morgen schenkt."

Verwante presentaties


Ads door Google