De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Indien u een logo op kleding wilt, dan kunt u dit heel snel, mooi en goedkoop via www.strijklogo.nl zelf regelen! Op http://www.strijklogo.nl kunt u binnen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Indien u een logo op kleding wilt, dan kunt u dit heel snel, mooi en goedkoop via www.strijklogo.nl zelf regelen! Op http://www.strijklogo.nl kunt u binnen."— Transcript van de presentatie:

1 Indien u een logo op kleding wilt, dan kunt u dit heel snel, mooi en goedkoop via zelf regelen! Op kunt u binnen enkele minuten een logo ontwerpen, door deze zelf in te laden, en te bewerken of tekst toe te voegen. En daarna kunt u ze ook online bestellen en betalen, en vaak kunt u de stoffen emblemen al binnen 2 dagen zelf op uw kleding in strijken of naaien. Onze strijklogo's zijn zelfs chemisch reinigbaar, dus ook na veel wasbeurten blijven de kleuren in originele staat! Gaat u dus snel naar voor een eigen logo op kleding.

2 Onze logo's op kleding zijn geschikt voor :
- Particulieren: zelf een logo ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfs logo als een badge op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo bv sportkleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. Ga snel naar voor een logo op kleding.

3 Ga naar http://www.strijklogo.nl voor een logo op kleding.
De voordelen van een strijk logo op kleding via zijn: - Eenvoudig en snel online ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of (bedrijfs)logo inladen, eventueel een eigen tekst invoeren. - Superkwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, dus ook geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal uw bedrijfslogo op uw kleding voor slechts enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk ontwerpen, bestellen, én op uw kleding aanbrengen van de logo´s. Ga naar voor een logo op kleding.

4 - Wat is het verschil tussen geborduurde logo´s en strijklogo´s?
Op kunt u ook vele vragen en antwoorden inzien, zoals: - Wat is het verschil tussen geborduurde logo´s en strijklogo´s? - Kunnen jullie ook strijk logo's voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om de strijklogo's op te brengen? - Zijn de strijklogo's ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over logo's op kleding.

5 ==== Snel naar www.strijklogo.nl voor instructiefilms ====
Ook voor instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een strijklogo kunt u vanzelfsprekend op terecht. ==== Snel naar voor instructiefilms ==== Ga naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van een logo op kleding.


Download ppt "Indien u een logo op kleding wilt, dan kunt u dit heel snel, mooi en goedkoop via www.strijklogo.nl zelf regelen! Op http://www.strijklogo.nl kunt u binnen."

Verwante presentaties


Ads door Google