De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij zijn: snel, mooi en goedkoop! Op kunt u met een paar muisklikken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij zijn: snel, mooi en goedkoop! Op kunt u met een paar muisklikken."— Transcript van de presentatie:

1 Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij http://www.strijklogo.nl zijn: snel, mooi en goedkoop! Op http://www.strijklogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen een bedrijfslogo ontwerpen, waarbij u bij eenvoudig uw eigen plaatje of bedrijfslogo kunt inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de bedrijfslogo´s door uzelf eenvoudig op bedrijfskleding, werkkleding of ander textiel te strijken of te naaien. De strijklogo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.strijklogo.nl voor een bedrijfslogo op kleding.

2 Voor wie zijn bedrijfslogo's op kleding geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als een badge op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem badge ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga snel naar http://www.strijklogo.nl voor een bedrijfslogo op kleding.

3 Alle voordelen van een bedrijfslogo op kleding via http://www.strijklogo.nl op een rij: - Eenvoudig ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of (bedrijfs)logo inladen, eventueel een eigen tekst invoeren, en klaar is Kees! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal uw bedrijfslogo op uw kleding voor slechts enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk ontwerpen, bestellen, én op uw kleding aanbrengen. Ga naar http://www.strijklogo.nl voor een bedrijfslogo's op kleding.

4 Er worden ons via http://www.strijklogo.nl vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook strijk logo's of bedrijfslogo's voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om de strijklogo's op te brengen? - Zijn de strijklogo's ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.strijklogo.nl voor alle vragen en antwoorden over bedrijfslogo's op kleding.

5 Vanzelfsprekend hebben wij op http://www.strijklogo.nl ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een strijklogo. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijklogo's te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op kleding anderzijds. Ga naar http://www.strijklogo.nl voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van een bedrijfslogo op kleding.


Download ppt "Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij zijn: snel, mooi en goedkoop! Op kunt u met een paar muisklikken."

Verwante presentaties


Ads door Google