De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij strijklogo

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij strijklogo"— Transcript van de presentatie:

1 Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij http://www. strijklogo
Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij zijn: snel, mooi en goedkoop! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen een bedrijfslogo ontwerpen, waarbij u bij eenvoudig uw eigen plaatje of bedrijfslogo kunt inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de bedrijfslogo´s door uzelf eenvoudig op bedrijfskleding, werkkleding of ander textiel te strijken of te naaien. De strijklogo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor een bedrijfslogo op kleding.

2 Voor wie zijn bedrijfslogo's op kleding geschikt en met welk doel
Voor wie zijn bedrijfslogo's op kleding geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als een badge op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem badge ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga snel naar voor een bedrijfslogo op kleding.

3 Alle voordelen van een bedrijfslogo op kleding via http://www
Alle voordelen van een bedrijfslogo op kleding via op een rij: - Eenvoudig ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of (bedrijfs)logo inladen, eventueel een eigen tekst invoeren, en klaar is Kees! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal uw bedrijfslogo op uw kleding voor slechts enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk ontwerpen, bestellen, én op uw kleding aanbrengen. Ga naar voor een bedrijfslogo's op kleding.

4 Er worden ons via http://www. strijklogo
Er worden ons via vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook strijk logo's of bedrijfslogo's voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om de strijklogo's op te brengen? - Zijn de strijklogo's ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over bedrijfslogo's op kleding.

5 Vanzelfsprekend hebben wij op http://www. strijklogo
Vanzelfsprekend hebben wij op ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van een strijklogo. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijklogo's te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op kleding anderzijds. Ga naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van een bedrijfslogo op kleding.


Download ppt "Voor bedrijfslogo's op kleding moet u bij strijklogo"

Verwante presentaties


Ads door Google