De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door: Dillon Waarom over haar? Nou ja, ik heb het toch alleen maar over mijn uiterlijk en ik kan geen beter onderwerp vinden dan mijn haar. Ik.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door: Dillon Waarom over haar? Nou ja, ik heb het toch alleen maar over mijn uiterlijk en ik kan geen beter onderwerp vinden dan mijn haar. Ik."— Transcript van de presentatie:

1

2 Gemaakt door: Dillon

3 Waarom over haar? Nou ja, ik heb het toch alleen maar over mijn uiterlijk en ik kan geen beter onderwerp vinden dan mijn haar. Ik heb bij mezelf wel een beetje een emo coupe laten staan door mijn haar te laten verven maar mijn pony is nog steeds te kort. Als ik het plat laat kammen lijk ik wel een beetje een kakkertje dus daarom wil ik het wat warriger maken aan de achterkant.

4 Voorbeelden van funky kapsels. Ik wil graag zo’n coupe in mijn haar. ‘’de voorkant plat en de achterkant warrig maar ik heb in een filmpje gezien dat je veel haarlak moet gebruiken en dat je eigenlijk in tegengestelde richting moet kammen zodat er klitten in je haar komen zodat het rechtop blijft staan. Dat lijkt me namelijk niet zo gezond voor mijn haar en er zitten veel klitten in.

5 Hier heb ik een voorbeeld van hoe ze dat doen, Maar het filmpje is wel een beetje snel door gespoeld en je ziet het aan de achterkant niet heel duidelijk dat het haar echt omhoog komt.

6 Hier zie je een filmpje over hoe je, je haar moet laten verven en hoe je een echt emo look erin moet krijgen. Zo heb ik het namelijk ook bij de kapper laten verven.

7 En het resultaat!!!!!

8 Achter de camera: Henk Visser Geluid: Hassan van Kebab Montage: Sam van der Berg U presentator: Dillon van Keeken Dank u wel voor u aandacht!!


Download ppt "Gemaakt door: Dillon Waarom over haar? Nou ja, ik heb het toch alleen maar over mijn uiterlijk en ik kan geen beter onderwerp vinden dan mijn haar. Ik."

Verwante presentaties


Ads door Google