De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijklogo.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijklogo.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u online carnavals strijk logo's van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen carnavalsplaatje of carnavals logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de carnavals logo's door uzelf eenvoudig op uw carnavalskleding of ander carnavalstextiel te strijken. Onze instrijkbare carnavals logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van carnavals logo's.

2 Enkele voordelen van carnavals logo's kort op een rij:
Eenvoudig zelf ontwerpen: op het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw carnavalskleding of carnavalskostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken van de carnavals logo's op uw carnavalskostuums. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van carnavals logo's.

3 - Kunnen jullie ook een carnavals strijklogo's voor ons ontwerpen?
Enkele van de vragen die ons via gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en de zelf in te strijken carnavals strijk logo's? - Kunnen jullie ook een carnavals strijklogo's voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een carnavals strijklogo's op te brengen? - Zijn strijk logo's voor carnaval ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het ontwerpen en bestellen van carnavals logo's.

4 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van instrijkbare carnavals strijk logo's. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf carnavals strijklogo's te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op carnavalkostuums anderzijds. Ga snel naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van carnavals logo's.


Download ppt "Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijklogo.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google