De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijk-embleem.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijk-embleem.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u online emblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen carnavalsplaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling is de carnaval strijkembleem door uzelf eenvoudig op uw carnavalskleding of ander carnavalstextiel te strijken. Onze instrijkbare carnaval strijkemblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor het ontwerpen en bestellen van carnaval strijkemblemen.

2 Enkele voordelen van carnaval strijkembleem kort op een rij:
Eenvoudig zelf ontwerpen: op het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Topkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw carnavalskleding of carnavalskostuums voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van carnaval strijkembleem.

3 - Kunnen jullie ook een carnaval strijkembleem voor ons ontwerpen?
Enkele van de vragen die ons via gesteld worden zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en de zelf in te strijken carnaval strijkemblemen? - Kunnen jullie ook een carnaval strijkembleem voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een carnaval strijkembleem op te brengen? - Zijn carnaval strijkemblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het ontwerpen en bestellen van carnaval strijkemblemen.

4 Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van instrijkbare carnaval strijkemblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om zelf carnaval strijkemblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het op te brengen op carnavals kostuums anderzijds. Ga snel naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van carnaval strijkemblemen.


Download ppt "Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijk-embleem.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google