De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

==== Snel naar voor uw carnavalskleding ====

Verwante presentaties


Presentatie over: "==== Snel naar voor uw carnavalskleding ===="— Transcript van de presentatie:

1 ==== Snel naar www.strijk-embleem.nl voor uw carnavalskleding ====
Carnavalskleding maken: met onze carnavals strijk emblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen carnavals emblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen, bv van uw carnavalsvereniging, of andere vereniging waarvan u lid bent. Na de ontvangst van de bestelling kunt u zelf eenvoudig uw carnavalskleding maken of verfraaien door de strijk emblemen op te strijken of te borduren. ==== Snel naar voor uw carnavalskleding ==== Onze carnavals strijk emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor een snelle en goedkope manier om zelf carnavalskleding te maken.

2 ==== Snel naar www.strijk-embleem.nl voor uw carnavalskleding ====
Alle voordelen van carnavalskleding maken met behulp van strijk emblemen kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: op formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. ==== Snel naar voor uw carnavalskleding ==== Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding of textielstuk. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van emblemen of logo's voor uw carnavalskleding.

3 - Kunnen jullie ook een carnaval embleem voor ons ontwerpen?
Er worden ons via vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien: - Wat is het verschil tussen geborduurde carnavals emblemen en de carnavals strijk emblemen? - Kunnen jullie ook een carnaval embleem voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op te brengen? - Zijn carnavals emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het eenvoudig en goedkoop ontwerpen en bestellen van emblemen zodat u zelf carnavalskleding kunt maken kunt.

4 Vanzelfsprekend hebben wij op http://www. strijk-embleem
Vanzelfsprekend hebben wij op ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van carnavals strijkemblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijkembleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op carnavals textiel of kleding anderzijds. Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het eenvoudig en goedkoop ontwerpen en bestellen van emblemen zodat u zelf carnavalskleding maken kunt.


Download ppt "==== Snel naar voor uw carnavalskleding ===="

Verwante presentaties


Ads door Google