De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wilt u zelf uw textiel bedrukken? Met een mooi plaatje, of logo?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wilt u zelf uw textiel bedrukken? Met een mooi plaatje, of logo?"— Transcript van de presentatie:

1 Wilt u zelf uw textiel bedrukken? Met een mooi plaatje, of logo?
Gaat u dan naar voor het zelf bedrukken van textiel: goedkoop, eenvoudig en harstikke mooi! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen via ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op allerlei soorten textiel te bedrukken oftewel strijken. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar of indien u zelf textiel bedrukkenwilt.

2 Voor wie zijn de strijk emblemen van www. strijklogo
Voor wie zijn de strijk emblemen van geschikt en met welk doel? - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding of textiel bedrukken oftewel strijken. - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding of ander textiel. - Ondernemingen en overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding of ander textiel verfraaien met een professioneel full color embleem. Ga naar of voor zelf textiel bedrukken.

3 Alle voordelen van Zelf Textiel Bedrukken via http://www
Alle voordelen van Zelf Textiel Bedrukken via kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: op formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het zelf op uw kleding of textielstuk bedrukken oftewel strijken. Ga naar of voor zelf textiel bedrukken.

4 Er worden ons op www. strijklogo
Er worden ons op vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is het echt zo makkelijk om de emblemen met een strijkbout zelf op textiel te bedrukken? - Zijn de emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar of voor alle vragen en antwoorden over zelf textiel bedrukken.

5 Vanzelfsprekend hebben wij op bv www. strijklogo
Vanzelfsprekend hebben wij op bv ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken of bedrukken van emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Ga naar of voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken omtrent zelf textiel bedrukken.


Download ppt "Wilt u zelf uw textiel bedrukken? Met een mooi plaatje, of logo?"

Verwante presentaties


Ads door Google