De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Meer informatie? Ga naar:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Meer informatie? Ga naar:"— Transcript van de presentatie:

1 Meer informatie? Ga naar:
Wilt u zelf uw kleding bedrukken? Met een mooi plaatje, of logo? Gaat u dan naar Zelf kleding bedrukken: mooier, beter én goedkoper dan bv emblemen borduren! Op bedrijfs-kleding-bedrukken.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te bedrukken oftewel strijken. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar indien u zelf kleding bedrukken wilt. Meer informatie? Ga naar:

2 Meer informatie? Ga naar:
Voor wie zijn onze strijk emblemen geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding bedrukken oftewel strijken. Ga naar voor zelf kleding bedrukken. Meer informatie? Ga naar:

3 Meer informatie? Ga naar:
Alle voordelen van Zelf Kleding Bedrukken kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het zelf op uw kleding of textielstuk bedrukken oftewel strijken. Ga naar voor zelf kleding bedrukken. Meer informatie? Ga naar:

4 Meer informatie? Ga naar:
Er worden ons vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is het echt zo makkelijk om de emblemen met een strijkbout zelf op kleding te bedrukken? - Zijn de emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over zelf kleding bedrukken. Meer informatie? Ga naar:

5 Meer informatie? Ga naar:
Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken of bedrukken van emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Ga naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken omtrent zelf kleding bedrukken. Meer informatie? Ga naar:


Download ppt "Meer informatie? Ga naar:"

Verwante presentaties


Ads door Google