De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wilt u uw kleding laten bedrukken

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wilt u uw kleding laten bedrukken"— Transcript van de presentatie:

1 Wilt u uw kleding laten bedrukken
Wilt u uw kleding laten bedrukken? Met een embleem, mooi plaatje, badge, patch of logo? Gaat u voor kleding laten bedrukken naar prachtige, kookwasbestendige textiel emblemen die met groot gemak op kleding gestreken kan worden, mooier, beter én goedkoper dan geborduurde emblemen! Op of kunt u online heel snel logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door het inladen van uw eigen plaatje of logo; en toevoegen van extra tekst en kaders is ook in een paar klikken voor elkaar. De logo's of emblemen zijn na ontvangst door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel in te strijken. Maar vanzelfsprekend kunnen wij dat ook voor u doen. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar indien u uw kleding laten bedrukken wilt.

2 Voor wie zijn onze strijk emblemen en strijklogo´s geschikt en met welk doel?
Kleding laten bedrukken kan via en ook op En voor de volgende mensen zijn strijk emblemen interessant: - Particulieren: zelf emblemen ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding bedrukken oftewel strijken. - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met professionele full color emblemen. Test het zelf: gaat u naar of

3 Kleding laten bedrukken via bv www. strijklogo
Kleding laten bedrukken via bv levert u de volgende voordelen: - Eenvoudig zelf ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is kees! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het zelf op uw kleding of textielstuk laten bedrukken. Test het zelf: gaat u naar of

4 Op www.strijklogo.nl staan vele vragen, met duidelijke antwoorden.
Enkele van die vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is het echt zo makkelijk om de emblemen met een strijkbout zelf op kleding te bedrukken? - Kunnen jullie de emblemen ook voor ons op kleding laten drukken? Kijkt u zelf op of en zie alle vragen en antwoorden over kleding laten bedrukken.

5 Op staan ook Instructiefilms voor het ontwerpen en instrijken van instrijkemblemen of instrijklogo´s. U kunt zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om instrijk emblemen te ontwerpen en te bestellen en het op kleding laten bedrukken. Test het zelf: gaat u naar of en zie de instructiefilms over het ontwerpen en strijken omtrent kleding laten bedrukken.


Download ppt "Wilt u uw kleding laten bedrukken"

Verwante presentaties


Ads door Google