De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedrijfskleding Bedrukken Amersfoort: full color instrijk emblemen is de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedrijfskleding Bedrukken Amersfoort: full color instrijk emblemen is de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding."— Transcript van de presentatie:

1 Bedrijfskleding Bedrukken Amersfoort: full color instrijk emblemen is de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding of gewone kleding of textiel, het betere alternatief voor geborduurde emblemen! <<<<<< Goedkoper, mooier en sneller kan niet: gaat u snel naar >>>>>> Op of kunt u met een paar muisklikken logo's, badges of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. Of u nu in Amersfoort woont of werkt, of ergens anders, in Nederland of in Belgie, dat maakt niet, want wij werken volledig via het internet en de verzending gaat per post. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling in Amersfoort zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken of in te strijken. En een kind kan de was doen, zo gemakkelijk is het: het is nog nooit fout gegaan als u de eenvoudige gebruikshandleiding gewoon volgt. Maar vanzelfsprekend kunt u ze ook op kleding gaan borduren. En de fullcolor emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar of voor bedrijfskleding bedrukken Amersfoort.

2 Voor wie zijn onze full color strijk emblemen geschikt en met welk doel?
- ZZP-ers en MKB ondernemers uit Amersfoort en omgeving: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid uit Amersfoort: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen uit Amersfoort: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga naar of voor bedrijfskleding bedrukken Amersfoort. Enkele voetbalverenigingen uit Amersfoort zijn: Amersfoortse Football Club Quick 1890 Futsalvereniging La Rondine Stg. Topvoetbal Amersfoort AFC Quick-1890 V.V. A.P.W.C. (Amersf.,Paars,Wit,Combin.) Vereniging Am. Footb. Club Untouchables Voetbal Vereniging voor Ons Plezier Voetbalvereniging Cobu Boys Voetbalvereniging De Posthoorn Voetbalvereniging Mevlana

3 Alle voordelen van Bedrijfskleding Bedrukken Amersfoort kort op een rij:
- Eenvoudig door uzelf te ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen uit Amersfoort, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar of voor bedrijfskleding bedrukken Amersfoort.

4 De meest gestelde vragen op www. strijklogo
De meest gestelde vragen op over bedrijfskleding bedrukken zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op te brengen? - Zijn de emblemen ook in andere vormen te leveren? - Leveren jullie naast Amersfoort ook in rest van Nederland en Belgie? Ga naar of voor bedrijfskleding bedrukken Amersfoort.

5 Vanzelfsprekend hebben wij op www. strijklogo
Vanzelfsprekend hebben wij op ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. En of u nu in Amersfoort woont of werkt, of ergens anders in Nederland, of in Belgie, dat maakt niet, want wij werken volledig via het internet en de verzending gaat per post. Want wil je tegenwoordig goedkoop zijn én een goede en snelle service bieden, dan is maximale inzet van het internet en spoedlevering een eerste vereiste Ga naar of voor bedrijfskleding bedrukken Amersfoort.


Download ppt "Bedrijfskleding Bedrukken Amersfoort: full color instrijk emblemen is de beste oplossing voor het laten bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding."

Verwante presentaties


Ads door Google