De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Resultaten Ouderpeiling Andere Schooltijden

Verwante presentaties


Presentatie over: "Resultaten Ouderpeiling Andere Schooltijden"— Transcript van de presentatie:

1 Resultaten Ouderpeiling Andere Schooltijden
OBS de Woldstroom 2013

2 Ouderpeiling Andere Schooltijden.
Algemeen Respons Iets meer dan de helft (53%) van verzonden vragenlijst is ingevuld; de respons is representatief voor alle ouders van de OBS de Woldstroom Er zijn in totaal 220 enquêtes verzonden aan de ouders. Hiervan zijn er 117 volledig ingevuld. Het betrouwbaarheidsniveau is 95% De foutenmarge, bij de respons van 53% op 220 enquêtes met 95% betrouwbaarheid is 6,21% Bron: ( :27uur) Ouderpeiling Andere Schooltijden.

3 Ouderpeiling Andere Schooltijden.
Uitleg diagram Ouderpeiling Andere Schooltijden.

4 Aanpassing schooltijden?
De meerderheid van de ouders staat positief tegenover het thema ”Andere Schooltijden” en het aanpassen ervan. Ouderpeiling Andere Schooltijden.

5 Ouderpeiling Andere Schooltijden.
Welk model? Ouderpeiling Andere Schooltijden.

6 Ouderpeiling Andere Schooltijden.
Welk model? Het 7-to-7 en bioritme model worden het slechtst gewaardeerd. De meerderheid van de ouders staat positief tegenover het continue rooster en het vijf gelijke dagen model. Het continue rooster is het model dat door de ouders de meeste voorkeur wordt gegeven. . .. . Ouderpeiling Andere Schooltijden.

7 Ouderpeiling Andere Schooltijden.
Opvang Ouderpeiling Andere Schooltijden.

8 Ouderpeiling Andere Schooltijden.
Opvang Het grootste deel van de ouders geeft aan geen gebruik te willen maken van opvang na schooltijd. De maandag, dinsdag en donderdag zijn de 3 dagen waarop de ouders, die gebruik (willen) maken van opvang na school, het meest gebruik willen maken. Het aantal opvanguren waarvan per dag gebruik gemaakt zal worden is 3 tot 4 uur. .. . Ouderpeiling Andere Schooltijden.

9 Ouderpeiling Andere Schooltijden.
Pauzes Extra toezicht / begeleiding tijdens de pauzes wordt door de ouders als wenselijk aangegeven. De bereidheid van de ouders om hier vrijwillig bij te helpen is beperkt. Ouderpeiling Andere Schooltijden.


Download ppt "Resultaten Ouderpeiling Andere Schooltijden"

Verwante presentaties


Ads door Google