De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Benjamin Couwelier 1BaSWc. frank kortmann  Patiënten van niet-westerse afkomst in de tbs hebben het extra zwaar  te verduren. Ze zijn geïsoleerd van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Benjamin Couwelier 1BaSWc. frank kortmann  Patiënten van niet-westerse afkomst in de tbs hebben het extra zwaar  te verduren. Ze zijn geïsoleerd van."— Transcript van de presentatie:

1 Benjamin Couwelier 1BaSWc

2 frank kortmann

3  Patiënten van niet-westerse afkomst in de tbs hebben het extra zwaar  te verduren. Ze zijn geïsoleerd van hun culturele context en voelen zich  vaak gediscrimineerd. De kans op nieuwe psychiatrische aandoeningen  wordt daardoor vergroot. Volgens de eed van Hippocrates is de tbskliniek verplicht deze schade te beperken.

4  Dat is een onderdeel van het Nederlandse strafrecht.  Het staat voor terbeschikkingstelling  Is voor mensen die een gevangenis straf van 4 jaar of meer krijgen

5  De auteur van het artikel wil ervoor zorgen dat de mensen (vooral allochtonen) als ze uit de gevangenis komen weer kunnen geïntegreerd worden in de maatschapij.

6  Ik vind dat deze auteur gelijk heeft we moeten ervoor zorgen dat ook mensen na een gevangenisstraf weer bijvoorbeeld aan werk kunnen geraken.


Download ppt "Benjamin Couwelier 1BaSWc. frank kortmann  Patiënten van niet-westerse afkomst in de tbs hebben het extra zwaar  te verduren. Ze zijn geïsoleerd van."

Verwante presentaties


Ads door Google