De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fotobewerken met 2Pic Auteur: J.Görtzen. Als je het hoofd van de kerstman op spiderman wilt plaatsen, moeten de 2 figuren even groot worden (= schalen).

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fotobewerken met 2Pic Auteur: J.Görtzen. Als je het hoofd van de kerstman op spiderman wilt plaatsen, moeten de 2 figuren even groot worden (= schalen)."— Transcript van de presentatie:

1 Fotobewerken met 2Pic Auteur: J.Görtzen

2 Als je het hoofd van de kerstman op spiderman wilt plaatsen, moeten de 2 figuren even groot worden (= schalen). Dit schalen doe je, met het programma 2 Pic.

3 De linker afbeelding verkleinen we,zodat de 2 personen even groot zijn. Klik op het tabblad: “vergroten/spiegelen” Klik op “Linker afbeelding”

4 Verklein figuur: coco-colakerstman in hoogte en breedte met bijvoorbeeld 85 %. Klik dan op “vergroten”.

5 Accoord ?? Sla dan de linker afbeelding op als: coca colakerstman2

6 Opslaan als …...JPG Het programma wil elke nieuwe afbeelding opslaan als..bmp (maar deze bestanden vragen veel geheugen)

7 Sluit het programma 2 Pic af. Open de het programma Photofiltre. Met Photofiltre kun je het hoofd van de kerstman op het lichaam van spiderman plaatsen. Ga naar de presentatie van Photofiltre. Einde presentatie 2 Pic


Download ppt "Fotobewerken met 2Pic Auteur: J.Görtzen. Als je het hoofd van de kerstman op spiderman wilt plaatsen, moeten de 2 figuren even groot worden (= schalen)."

Verwante presentaties


Ads door Google