De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum."— Transcript van de presentatie:

1 Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.

2 De reis in de bus. De reis in de bus duurde langer dan gepland. De kinderen die op donderdag gingen, hadden daarom pech. Want het was op de dag van de storm van donderdag 18 januari. De heenweg waren er al wat bomen omgevallen, daarom moesten wij een beetje omrijden, maar dat was niet zo erg. De reis in de bus duurde langer dan gepland. De kinderen die op donderdag gingen, hadden daarom pech. Want het was op de dag van de storm van donderdag 18 januari. De heenweg waren er al wat bomen omgevallen, daarom moesten wij een beetje omrijden, maar dat was niet zo erg.

3 In het museum. In het museum was het heel leerzaam, we zagen schilderijen o.a. de aardappeleters, bloeiende amandeltakken, en bootjes op het strand. We bleven er ongeveer 1.30 uur, in verband met de storm. Op het laatst moest je een schilderij namaken van Vincent van Gogh. En er hingen ook schilderijen van vincents vriend.

4 De terugweg De terugweg duurde echt lang, 3.30 uur. We waren echt moe toen we thuis kwamen. Een lange reis, maar wel gezellig. Want we mochten puzzelen in een boekje die we de heenweg kregen, dat was echt een heel leuk boekje. We moesten allemaal dingen over Vincent Van Gogh op zoeken en zo. De terugweg duurde echt lang, 3.30 uur. We waren echt moe toen we thuis kwamen. Een lange reis, maar wel gezellig. Want we mochten puzzelen in een boekje die we de heenweg kregen, dat was echt een heel leuk boekje. We moesten allemaal dingen over Vincent Van Gogh op zoeken en zo.

5 Dit was hem. GERBEN EN JUDITH VAN DE PANTERS GERBEN EN JUDITH VAN DE PANTERS P.S. we zouden het fijn vinden als jullie er op zouden reageren. P.S. we zouden het fijn vinden als jullie er op zouden reageren.


Download ppt "Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum."

Verwante presentaties


Ads door Google