De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ZEEKLASSEN b LARA b MAUD. ZEEKLASSEN ZEEKLASSEN De mysterieuze avond was héél mysterieus! Haha! We hebben samen heel veel lol gehad! En er waren zelfs.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ZEEKLASSEN b LARA b MAUD. ZEEKLASSEN ZEEKLASSEN De mysterieuze avond was héél mysterieus! Haha! We hebben samen heel veel lol gehad! En er waren zelfs."— Transcript van de presentatie:

1 ZEEKLASSEN b LARA b MAUD

2 ZEEKLASSEN ZEEKLASSEN De mysterieuze avond was héél mysterieus! Haha! We hebben samen heel veel lol gehad! En er waren zelfs 2 gewonden, Noor en Fie. :( En jammer onze eerste dag zat erop :( Sealife was te gek! Er waren heel veel leuke dieren, zoals : de zeepaard- jes, KRABZILLA, de otters zeeleeuwen en nog veel meer! En er was ook een zeehonden- show! Dus onze eerste --------> activiteit was kei leuk!!!

3 Deze activiteit was erg leerrijk. Het was best wel leuk… met de kompassen. Brrr, het was erg koud op het strand, maar wel fijn!! En we heb- ben leuke schelpjes gevonden! STRANDJUTTEN -----------------> ZWEMMEN! ZWEMMEN! Yay, het zwemmen, was kei cool! Maar het zout water was best wel vies! Maar ja, het was niet zo erg.

4 Iedereen moest vroeg opstaan vandaag om naar de vismijn te gaan! Er waren grappige en rare vissen! Het rook er wel een beetje maar dat maakte niet zo veel uit! Oh en op deze foto zie je de onderkant van een rog, je ziet net een smiley! :) Jammer onze laatste activiteit! Maar wel super COOL! Er waren een heleboel leuke dingen zoals: De raket, vuur- bootjes, aardbeving, de duikboot, de schuilkelder… Jammer dat het al zo snel gedaan was :( Earth explorer Vismijn

5 Earth Explorer vonden wij de allerleukste activiteit! Hier kregen we best wel moeilijke vragen… over: wind, vuur, aarde en water. Na de vragen konden we nog fijn genieten van Earth- Explorer en jammer genoeg de laatste activiteit... De leukste activiteit!!!

6

7 We gingen allemaal naar zee en iedereen mocht mee! Zeeklassen was superfijn, jammer dan we er nu niet meer zijn :( Iedereen had een lach op zijn gezicht en dit was het einde van ons gedicht! Grassproetjes, Lara en Maud. HET AFSLUITERTJE...


Download ppt "ZEEKLASSEN b LARA b MAUD. ZEEKLASSEN ZEEKLASSEN De mysterieuze avond was héél mysterieus! Haha! We hebben samen heel veel lol gehad! En er waren zelfs."

Verwante presentaties


Ads door Google