De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Samen aan de slag voor het versterken van ons bibliotheeknetwerk 3 oktober 2006 Holstohus, Olst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Samen aan de slag voor het versterken van ons bibliotheeknetwerk 3 oktober 2006 Holstohus, Olst."— Transcript van de presentatie:

1 Samen aan de slag voor het versterken van ons bibliotheeknetwerk 3 oktober 2006 Holstohus, Olst

2 Inleiding AEF heeft onderzoek gedaan naar de huidige samenwerking van de Overijsselse bibliotheken, gemeenten en provincie. Op grond van dit onderzoek heeft AEF een advies gegeven voor een aantal structuuraanpassingen. GS stemt in met het structuurontwerp en met het implementatieproces Het DOBO herkent de analyse en richt zich op het versterken van het netwerk van Overijsselse bibliotheken.

3 Provincie BOBO AOBO Gemeente kennisoverdracht ervaringsuitwisseling voorbereiden besluitvorming DOBO Bibliotheek OBD proj.org. bibliotheek- ontwikkeling SAB innovatie ontwikkelings- activiteiten Bibliotheek Gemeente Raamprogramma afspraken over netwerkactiviteiten lokale dienstverlening zwaartepunten beleidsvisie + regie subsidie beleidsvisie + regie AEF Landelijk beleid ondernemingsplan

4 Opmerkingen samenhangende sturing vanuit lokale en provinciale overheid krachtig netwerk van Overijsselse bibliotheken én vruchtbare wisselwerking tussen het overheidsnetwerk en OBN...................is noodzakelijk anders leidt dit tot verdere fragmentatie.

5 Beleidscyclus is de structuur Het resultaat wordt bepaald door de spelers die er invulling aangeven

6 MISSIE Het netwerk van Overijsselse bibliotheken is de motor van innovatie, kwaliteit en inspiratie voor de individuele netwerkpartners en stimuleert daarmee de ontwikkeling van de rol van de bibliotheek in de samenleving.

7 Organisatie-ontwikkeling o.b.v. een duidelijke en gedeelde missie en strategische visie Synergie en cohesie BO, projecten en ondersteunende processen Versterken van de netwerkorganisatie Versterken van het lokale initiatiefkracht Externe profilering en marketing


Download ppt "Samen aan de slag voor het versterken van ons bibliotheeknetwerk 3 oktober 2006 Holstohus, Olst."

Verwante presentaties


Ads door Google