De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Proviand voor onderweg Verder aan de slag met de visietekst Dekenale avonden voor team 2013 Powerpoint bij de slotbezinning.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Proviand voor onderweg Verder aan de slag met de visietekst Dekenale avonden voor team 2013 Powerpoint bij de slotbezinning."— Transcript van de presentatie:

1 Proviand voor onderweg Verder aan de slag met de visietekst Dekenale avonden voor team 2013 Powerpoint bij de slotbezinning

2 In de tijd na Pasen

3 1. Een netwerk van parochies

4 Heer Jezus, Wij willen ons laten leiden door U die de Weg zijt, de Waarheid en het Leven. Vanuit onze kernen van geloofsbeleving willen wij bijdragen tot een levend geheel waarin iedere gelovige zijn of haar plaats vindt.

5 Lied

6 2. Liturgie en Sacramenten We bidden samen: Onze Vader….

7 3. Opvoeding en Onderwijs (Verkondiging)

8 Wij geloven in God als de scheppende Vader in Jezus Christus opgestaan uit de dood en bevrijdend aanwezig bij ons en in de Geest van Jezus die gemeenschap van liefde bouwt.

9 4.Diaconie en Zorg Stilte: Voor wie wil jij nu in je hart bidden?

10 Lied

11 5. Een Ketting van Generaties

12 Samen: Wees geprezen, mijn Heer, in de warme ontvankelijkheid van onze gezinnen… Wees geprezen, mijn Heer, in het hart van onze kinderen, jongeren en jongvolwassenen… Wees geprezen, mijn Heer, in het woord en de blik van onze senioren…

13 6. Van ‘leerlingen’ naar ‘medewerkers”

14 Allen: Dank u God om het voorbeeldig leven van deze mensen.

15 7. Dialoog en samenwerking:

16 Samen: God, wij bidden dat wij elkaar zouden versterken in het zoeken naar licht en perspectief. Dat we ons laten inspireren door het Evangelie en door zoveel mensen die het goed voorhebben met onze wereld.

17 Wij bidden dat wij Uw Naam ontmoeten en dat Uw Rijk zichtbaar wordt doorheen ieders bijdrage aan een heilvolle wereld. Amen.

18 Lied

19 In die hoop gaan wij huiswaarts…

20 Wel thuis!


Download ppt "Proviand voor onderweg Verder aan de slag met de visietekst Dekenale avonden voor team 2013 Powerpoint bij de slotbezinning."

Verwante presentaties


Ads door Google