De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm 48:2) God is groot. Wanneer we dat beseffen en geloven, zullen we hem ook willen dienen met onze gaven en tienden. Laten wij blijmoedig geven aan onze grote God en hem trouw dienen.

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen Sabbat 12 april 2014 De kerk van de Zevende-dags Adventisten gelooft in het belang van de verspreiding van het evangelie. Het is van belang dat iedereen het evangelie in zijn of haar eigen taal kan horen en begrijpen. Daarom is er veel geld nodig voor drukwerk en vertaling. Helpt u ook vandaag mee om de kerk te helpen bij haar doelstellingen om het evangelie overal in de wereld te verspreiden?

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 19 april 2014 “U bent groot, u doet wonderen, u alleen bent God” (Psalm 86:10). Het grootste geschenk dat God ooit aan de wereld gaf, was zijn Zoon. Hij stierf voor onze fouten en gaf ons daarmee het leven terug. Laten wij dankbaar antwoorden met onze gaven en tienden.

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 26 april 2014 “Zie hoe groot God is, buiten elk begrip, het getal van zijn jaren is ontelbaar” (Job 36:26). Door onze gaven en tienden vieren wij de grootheid van God en assisteren wij in zijn grote werk, het verspreiden van het evangelie.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 5 april 2014 “Groot is de Heer, hem komt alle lof toe. In de stad van onze God, op zijn heilige berg …” (Psalm."

Verwante presentaties


Ads door Google