De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

6Voorkomen en handelen tegen de gevolgen van de overstromingen 6.1 Presentatie van de grote lijnen van het ontwerpplan inzake preventie tegen overstromingen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "6Voorkomen en handelen tegen de gevolgen van de overstromingen 6.1 Presentatie van de grote lijnen van het ontwerpplan inzake preventie tegen overstromingen."— Transcript van de presentatie:

1 6Voorkomen en handelen tegen de gevolgen van de overstromingen 6.1 Presentatie van de grote lijnen van het ontwerpplan inzake preventie tegen overstromingen

2 Uitvoering door PA7b van de beslissing D.8.1.c :“De plenaire vergadering beslist om in de Internationale Scheldecommissie. de internationale coördinatie en uitwisseling van informatie tussen de Partijen op niveau van het stroomgebiedsdistrict voor Richtlijn 2007/60/EG uit te voeren Zij geeft aan projectgroep PA7b de opdracht daartoe een lijst van te coördineren punten en een stappenplan uit te werken tegen de plenaire vergadering van 2008.”

3 hoofdlijnen van de te coördineren punten voorafgaande beoordeling van overstromingsrisico’s: intentie uit te wisselen informatie coördinatie voor aanduiden van gebieden met een significante kans op overstromingsrisico. kaarten voor overstromingsgevaar en overstromingsrisico: gezamenlijke specificaties realisatie gemeenschappelijke definitie “significante toename van het overstromingsrisico” methodologie opmaken en uitvoeren voor overstromingsrisicobeheerplan

4 Voorstel van beslissing D.6.1 De plenaire vergadering keurt de ontwerplijst met te coördineren punten en het stappenplan goed. Elke Partij zal voor de uitvoering van dit stappenplan zorgen voor de aanstelling van de nodige deskundigen in de werk- en/of projectgroepen van de ISC.


Download ppt "6Voorkomen en handelen tegen de gevolgen van de overstromingen 6.1 Presentatie van de grote lijnen van het ontwerpplan inzake preventie tegen overstromingen."

Verwante presentaties


Ads door Google