De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."— Transcript van de presentatie:

1 De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. TOOLBOX ADEMBESCHERMING 3: Deco-procedure & adembescherming

2 © mei 2013 – versie 00 Wat gaan we doen? De deco-procedure nalopen op het gebruik van adembescherming

3 © mei 2013 – versie 00 Deco-procedure & adembescherming Deco-procedure zonder transit: doe de puzzels in groepjes van 2 of 3 personen leg de puzzelstukjes op de juiste volgorde en plek degene die de puzzel als eerste goed heeft gemaakt, krijgt een pak koeken!

4 © mei 2013 – versie 00 Van schone ruimte  containment

5 © mei 2013 – versie 00 Van containment  schone ruimte

6 © mei 2013 – versie 00 Goede voornemens Als er voor jou verbeterpunten zijn bij het goed gebruiken van adembescherming bij de deco- procedure, bedenk dan hoe je die gaat uitvoeren Spreek met elkaar af ook als team elkaar scherp te houden hierop

7 De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Tot slot Vragen? S UCCES !


Download ppt "De Veilig in elke Vezel campagne is een initiatief van VERAS en VVTB ter bevordering van de veilige verwijdering van asbest in Nederland. Deze campagne."

Verwante presentaties


Ads door Google