De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Freddy Stapersma. Muisklik om verder te gaan. Steigerborden voorzien van uiting. Fabricage, aanbrengen van tekstballonnen. Fabricage bouwborden voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Freddy Stapersma. Muisklik om verder te gaan. Steigerborden voorzien van uiting. Fabricage, aanbrengen van tekstballonnen. Fabricage bouwborden voor."— Transcript van de presentatie:

1 Freddy Stapersma

2 Muisklik om verder te gaan.

3 Steigerborden voorzien van uiting. Fabricage, aanbrengen van tekstballonnen. Fabricage bouwborden voor de gemeente Amsterdam. Plaatsing uitbesteed.

4 Aanbrengen folies op gevelplaten. Ontwerp, fabricage spandoeken en displaywanden.

5  Ontwerp, fabricage, aanbrengen van diverse gevelreclame uitingen.

6 Ontwerp, fabricage, aanbrengen Auto reclame

7 Verbeteren, manipulatie. fotografisch werk in photoshop. Muisklik om verder te gaan.

8 Huisstijl ontwerp, website template design in photoshop en illustrator. Muisklik om verder te gaan.

9

10 Personalia: Naam: F. Stapersma Roepnaam: Freddy Geboortedatum:24-11-1969 Geboorteplaats:Hoorn Geslacht: Man Burgerlijke staat: Gehuwd, 2 kinderen Nationaliteit: Nederlands Kwalificaties: Creatieve en inspirerende teamplayer met meer dan 15 jaar ervaring in de signbrance, met coördinerende capaciteiten. In bezit van rijbewijs B en C. Communicatief vaardig en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van klant, product en team. Kan in grote lijnen denken en is in staat een concept te verzinnen en te vertalen naar concrete vormgeving met behulp van de verschillende soorten software, werkt doelgericht en zelfstandig. Op het juiste moment initiërend en enthousiasmerend. Muisklik Voor einde.


Download ppt "Freddy Stapersma. Muisklik om verder te gaan. Steigerborden voorzien van uiting. Fabricage, aanbrengen van tekstballonnen. Fabricage bouwborden voor."

Verwante presentaties


Ads door Google