De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben

5

6 Lezen Markus 3 : 20 + 21 20 En zij kwamen in huis; en daar vergaderde wederom een schare, alzo dat zij ook zelfs niet konden brood eten. 21 En als degenen, die Hem bestonden, dit hoorden, gingen zij uit, om Hem vast te houden; want zij zeiden: Hij is buiten Zijn zinnen.

7 Lezen Markus 3 : 31 t/m 35 31 Zo kwamen dan Zijn broeders en Zijn moeder; en buiten staande, zonden zij tot Hem, en riepen Hem. 32En de schare zat rondom Hem; en zij zeiden tot Hem: Zie, Uw moeder en Uw broeders daar buiten zoeken U. 33 En Hij antwoordde hun, zeggende: Wie is Mijn moeder, of Mijn broeders? 34 En rondom overzien hebbende, die om Hem zaten, zeide Hij: Ziet, Mijn moeder en Mijn broeders. 35 Want zo wie den wil van God doet, die is Mijn broeder, en Mijn zuster, en moeder.

8

9

10 Zingen Ps. 86 : 4 ‘k Ben gewoon, in bange dagen, Mijn benauwdheid U te klagen; Gij toch, die d’ ellenden ziet, Hoort mij, en verstoot mij niet. HEER, wat goon de heid’nen roemen, Niemand is bij U te noemen; Daden, als Uw grote daan, Treft men nergens elders aan.

11 Hij kwam bij ons, heel gewoon Hij kwam bij ons, heel gewoon, de Zoon van God als mensenzoon. Hij diende ons als een knecht en heeft Zijn leven afgelegt. Refrein Zie onze God, de Koningknecht, Hij heeft zijn leven afgelegt. Zijn voorbeeld roept om te dienen ied’re dag, gedragen door Zijn liefd’ en kracht.

12 Wij willen worden als Hij. Elkanders lasten dragen wij. Wie is er need’rig en klein? Die zal bij ons de grootste zijn Refrein Zie onze God, de Koningknecht, Hij heeft zijn leven afgelegt. Zijn voorbeeld roept om te dienen ied’re dag, gedragen door Zijn liefd’ en kracht.

13 VOLGENDE WEEK :

14 ZOMERKAMP 2010!! Ga jij ook mee? Geef je dan op… Hier op TOV! of via de site: www.hervormdwekerom.nl


Download ppt "Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben."

Verwante presentaties


Ads door Google