De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stichting Cultuurpad Primair anders! Onze missie: het bieden van brede ontwikkelingskansen voor kinderen van 4-14 jaar door: Cultuureducatie een vaste.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stichting Cultuurpad Primair anders! Onze missie: het bieden van brede ontwikkelingskansen voor kinderen van 4-14 jaar door: Cultuureducatie een vaste."— Transcript van de presentatie:

1 Stichting Cultuurpad Primair anders! Onze missie: het bieden van brede ontwikkelingskansen voor kinderen van 4-14 jaar door: Cultuureducatie een vaste plek te geven in school / onder schooltijd PadXpress Talentonwikkeling d.m.v. een breed aanbod aan naschoolse activiteiten Eigen opdracht en projecten, waaronder: Sjaan de Haan kinderfonds XXLband

2 Cultuureducatie onder schooltijd Cultuureducatie inzetten als middel en niet als schoolvak Het cultuureducatieve aanbod moet passen binnen het leerplan van de school, aansluiten bij het schoolbeleid en de inhoud van het onderwijs. Cultuurpad: Primair anders! Cultuurpad werkt in opdracht van het onderwijs (80 scholen in Noord-Limburg)

3 PadXpress Een breed aanbod van naschoolse activiteiten voor kinderen van 4-14 jaar. PadXpress is een breed aanbod van naschoolse activiteiten en een platform voor het aanbieden van lokale activiteiten en events voor kinderen. De PadXpress is actief in de gemeente Peel en Maas, gemeente Horst aan de Maas en gemeente Beesel. Padxpress heeft als visie dat elk zijn eigen talent heeft en het ontwikkelen hiervan enorm bijdraagt aan de vorming van hun nog jonge persoonlijkheid. We bieden kinderen optimale ontwikkelingskansen binnen de acht intelligenties Het gaat er niet om hoe intelligent je bent, maar hoe je intelligent bent!

4 Sjaan de Haan Sjaan de Haan Kinderfonds: biedt kinderen van 4 tot 14 jaar (gelijke) kansen om actief en creatief bezig te zijn in hun eigen kern, dorp of wijk. Project: Aangenaam de naam is Sjaan Een creatief project in het kader van identiteit, actief burgerschap en de interculturele dialoog.

5 XXL Band Een band met als doel kinderen met plezier en trots te laten musiceren. Het motto: voor en door kinderen! 2012: Megapercussieband van 160 kinderen in Peel & Maas in de leeftijd van 8-12 jaar. 2013: Mega kinderband van 100 kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar uit de regio Noord- Limburg De XXLband is een initiatief van Stichting Cultuurpad en wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Kinderen Maken Muziek

6


Download ppt "Stichting Cultuurpad Primair anders! Onze missie: het bieden van brede ontwikkelingskansen voor kinderen van 4-14 jaar door: Cultuureducatie een vaste."

Verwante presentaties


Ads door Google