De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BUURTHUIS NIEUW MOSCOU

Verwante presentaties


Presentatie over: "BUURTHUIS NIEUW MOSCOU"— Transcript van de presentatie:

1 BUURTHUIS NIEUW MOSCOU

2 OPENING VAN HET BUURTHUIS Sept. 2010
Het nieuwe buurthuis!!! Na jaren voorbereidingen kon de bouw gestart worden in het najaar van September 2010 werd een feestelijke dag waarop elke buurtbewoner een kijkje kwam nemen in het nieuwe buurthuis! Vanaf deze data is er geen weekend, of dag dat er niks te doen is. Het nieuwe buurthuis brengt de buurt weer tot leven, er zijn verschillende clubs opgericht of bestonden al en konden verder ontwikkelen! Om een kijkje te nemen hoe de opening is gegaan dan moet je op de onderstaande link klikken:

3 KONINGINNEDAG Elk jaar weer wordt er volop koninginnedag gevierd in Nieuw Moscou! We bakken pannekoeken, broodjes hamburgers, alle kinderen kunnen vele verschillende ouderwetse spelletjes doen, aan het einde van de morgen wordt er traditioneel stoelendans gehouden! Elk jaar is dit een leuk groot feest voor de kinderen maar ook net zo gezellig voor de buurt!

4 BURENDAG/ NL KLUSDAG Het buurthuis doet elk jaar mee met de NL klussendag! Zo’n 15a 20 vrijwilligers zorgen ervoor dat de klussen die blijven liggen deze dag worden gedaan! De burendag eind september is ook een dag waar het buurthuis zich voor inzet! Alle buren zijn welkom waar we vaak een rommelmarkt houden en waarop de verenigingen hun eigen kunnen promoten!

5 FEEST VOOR IEDEREEN Carnaval is het feest waarbij Nieuw Moscou op de kop staat!! Het dorp heet deze dagen ook “MOLLEBULTE”. Straatborden worden veranderd in MOLLEBULTE en voor jong en oud is er in het carnavalweekend een leuk feest georganiseerd!

6 DE BESTE BUUR VAN 2012 WOONT IN NIEUW MOSCOU! SEINE DE RUITER!
December 2012 is het buurthuis nog volop in het nieuws geweest! Seine de Ruiter was nl Beste buurman van het jaar geworden. Een landelijke titel!!! Een prijs om trots op te zijn. Voor de hele buurt een mooie waardering.

7 BESTE BUUR FILMPJE

8 Een buurthuis vol van activiteiten!!!

9 En dat gaat zo maar door..

10 Ook sint is actief….


Download ppt "BUURTHUIS NIEUW MOSCOU"

Verwante presentaties


Ads door Google