De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zoals uit voorgaande jaren bleek was D.W.S. een bloeiende vereniging met zeer veel jeugdleden, een goed kader die veel tijd gaf aan de vereniging om allerlei.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zoals uit voorgaande jaren bleek was D.W.S. een bloeiende vereniging met zeer veel jeugdleden, een goed kader die veel tijd gaf aan de vereniging om allerlei."— Transcript van de presentatie:

1 Zoals uit voorgaande jaren bleek was D.W.S. een bloeiende vereniging met zeer veel jeugdleden, een goed kader die veel tijd gaf aan de vereniging om allerlei activiteiten te organiseren. In ’73 telde D.W.S. 330 leden en waren we de 4e vereniging in Nederland. Een groot aantal activiteiten, die buiten het handballen stonden, maar voor de verenigingsband bijzonder belangrijk zijn werden georganiseerd. Wat te denken van een zeskamp in de sporthal Margriet, zes deelnemende groepen, die streden om de 1e plaats. Een volle tribune die een avond plezier hebben beleefd. Van ‘70 naar ‘80

2

3 Ruud Hendriks in aktie

4 In deze jaren werden vele dansavonden gehouden met “levende muziek” oergezellige en druk bezochte avonden in de zalen “Christelijk Sociale Belangen” of in “Irene”. Carnavalsavonden in de grote zaal van Irene ruim 100 verklede leden aanwezig. Deze avonden georganiseerd door een feestcommissie met namen als de Bovri’s – Ce 2 le of Celeko’s. Na een onderbreking van een aantal jaren begon men weer met organiseren van jeugdkampen. De eerste was in 1973 en werd gehouden in Bergen op Zoom andere plaatsen zoals Oosterhout, Hoeve, Lierop, Heijthuizen zijn jaren het domein geweest van een week vol vakantievreugd. De velen die meegeweest zijn kunnen zich vast nog wel de bosspelen (spokenspel, stratego, schepenspel etc) en zeker de droppingen herinneren. Er ging altijd een grote groep enthousiaste medewerkers mee om het de kinderen naar de izn te maken. Dit waren een aantal activiteiten die naast het handballen plaats vonden. In het begin jaren ’70 heeft men zeer serieuze plannen gemaakt om een eigen sporthal te bouwen, het is helaas niet voor elkaar gekomen. Ons eigen “Kontakt” kwam in december met een bijzonder “Kerstkontakt” uit. Men stond in deze jaren ook z’n mannetje om te komen tot een zeer speciale uitgave een prachtige omslag en inhoudelijk goed gevuld met toonaansprekende verhalen. Dat zo’n uitgave door de krant opgemerkt werd was niet verwonderlijk, een lofuiting in de krant om trots op te zijn.

5

6

7

8

9 De heren werden in ’70 kampioen in district 2e klasse veldhandbal. In de zaal werden de heren in ’71 kampioen maar de promotie naar de 1e klasse werd niet gehaald. In een halve kompetitie met de Zuidelijke kampioenen in een sporthal in Oss kwamen onze jongens net iets te kort. Een bijkomstigheid was wel dat daar gespeeld werd op Heugafeld tegels dat was wel even wennen.

10 “Een daagje uit” voor veteranen en “werkers”

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 1974 – mei Andre, Marja, Dina, Til, Nel, Janneke, Elly, Marianne, Jannie, Toos, Hanny, Joke vdM, Joke, Gerrie

21

22

23


Download ppt "Zoals uit voorgaande jaren bleek was D.W.S. een bloeiende vereniging met zeer veel jeugdleden, een goed kader die veel tijd gaf aan de vereniging om allerlei."

Verwante presentaties


Ads door Google