De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ouderraad Jaarvergadering 2012

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ouderraad Jaarvergadering 2012"— Transcript van de presentatie:

1 Ouderraad Jaarvergadering 2012
Gerardus Majella Cabauw Floris heet een ieder welkom, bedankt de ouderraad voor hun inzet en geeft vervolgens het woord aan Voorzitter Simone. Simone heet ook iedereen welkom en neemt de agenda door:

2 Agenda Activiteiten 2011-2012 Wat hebben we nog meer gedaan? Financiën
Extra komend jaar: Informatie avond Sociale media Jubileum Wisseling van de wacht Rondvraag

3 Activiteiten 2011-2012 Schoolvoetbal toernooi Educans schoenmaatjes
Sinterklaas Kerstmarkt Kerstmusical Carnaval Cursussen groep 7/8 Biosmiddag Juffen / meesters verjaardag Volleybal toernooi Avondvierdaagse Schoolfoto Schoolkrant Luizenpluis Eindfeest

4 Wat hebben we nog meer gedaan
Contact gezocht met leerlingenraad (gaan we ook dit jaar weer doen) Draaiboeken gemaakt Vakantiefoto wedstrijd

5 Financiën onze penningmeester Rozemarijn bespreekt de in- en uitgaven.
Inkomsten: ,- Vrijwillige bijdrage ,- Omzet kerstmarkt ,- Omzet bar eindfeest ,- Stille sponsering Carnaval ,-

6 Financiën uitgaven: 2730,- Sinterklaas 560,- Kerst 815,-
Carnaval ,- SportToernooien/avondvierdaagse / schaatsen ,- Schoolkrant ,- Cursussen ,- NKO lidmaatschap ,- Kosten bank ,- Diversen: Camera/Lief en leed pot ,- Meesters en juffen verjaardag ,- Eindfeest ,-

7 Overig Kampgeld ,- komt binnen op rekening en wordt doorgesluisd naar school Nieuw Sinterklaaspak. Is nog niet aangeschaft, maar komt er wel aan. Rond 500 euro.

8 Informatie avond sociale media Marieke informeert ons over de sociale media avond die in oktober georganiseerd wordt. Maar voordat zij hieraan begint stelt ze zich voor als nieuw lid van de ouderraad. Marieke neemt de functie van penningmeester over van Rozemarijn. Steeds meer kinderen maken gebruik van sociale media. Vraag jullie je ook wel eens af: Wat doet je kind eigenlijk de hele tijd op Hyves? Met wie communiceert hij of zij, en hoe gaat dat in zijn werk? Waarom krijgt hij soms ineens de slappe lach? Wat doen en zeggen al die getekende poppetjes (avatars) op Habbo eigenlijk tegen elkaar? Kom eind oktober voor de antwoorden Tijdens dit onderwerp komt de vraag of dit onderwerp niet beter in groep 7/8 besproken kan worden: Floris speelt daarop in met een voorbeeld van 2 jaar geleden. En dat dit voor iedere groep een zeer interessante avond wordt.

9 100 jarig bestaan Helpen van de school met:
Organiseren van feestelijke activiteiten Vragen van vrijwilligers Feest week school 1 t/m 5 juli 6 juli Cabauwse Parade

10 Wisseling van de wacht Suleika en Rozemarijn gaan het team van de Ouderraad helaas verlaten. Zij worden bedankt voor hun inzet. Sandra (moeder van Donna en Maartje) en Marieke (moeder van Myrthe en Florien) komen in het team van de ouderraad. Sandra en Marieke welkom.

11 Rondvraag Een moeder stelde voor of het misschien een leuk idee was voor Sinterklaas om i.p.v. individuele cadeaus een cadeau voor de gehele klas te doen? De ouderraad neemt dit idee mee voor het Sinterklaas feest. Aan het einde van de rondvraag werd iedereen bedankt voor zijn aanwezigheid en dat zijn/haar aanwezigheid zeer gewaardeerd wordt. En als er goede ideeën, tips, opstekers/afbrekers, vragen of wat dan ook zijn kom naar ons toe. Tot volgend jaar!


Download ppt "Ouderraad Jaarvergadering 2012"

Verwante presentaties


Ads door Google