De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

22 t/m 25 september 2011. Feestmiddag voor de kinderen van De Korenaar: goochelaar Theo van der Geest komt op school “hij is grappig” “ hij kan een trucje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "22 t/m 25 september 2011. Feestmiddag voor de kinderen van De Korenaar: goochelaar Theo van der Geest komt op school “hij is grappig” “ hij kan een trucje."— Transcript van de presentatie:

1 22 t/m 25 september 2011

2 Feestmiddag voor de kinderen van De Korenaar: goochelaar Theo van der Geest komt op school “hij is grappig” “ hij kan een trucje met een dop die hij onder zijn arm laat verdwijnen en achter z’n rug weer tevoorschijn laat komen!” “hij kan goochelen met kleuren” En hij kon nog veel meer …

3

4 Is het nu 1886 of is het toch 2011? Alle leerkrachten en leerlingen zien eruit als in de tijd van Ot en Sien: boerenkieltjes, klompen, petten, bretels, jurken met overgooiers, witte mutsjes…. Na het welkom van meester Koos, heffen de kinderen uit volle borst het Korenaarlied aan, worden er foto’s gemaakt en kunnen de spelletjes beginnen!

5 Het is alweer september, tijd voor een groot feest Bij deze reünie, daar moet je zijn geweest Samen vieren wij het feest, we staan hier trots en fier We vieren hier een leven vol plezier, feesten doen we hier refrein Geniet van alle mensen, ze zijn je vast bekend Iedereen is uitgelaten, de sfeer is ongekend Oude klasgenoten, daar zie ik er nog één De Korenaar is voor iedereen, niemand alleen refrein Ga staan en doe maar mee Dan klinkt het door de tent We zullen samen zingen Je ben t hier wie je bent refrein * Op de wijs van ‘Viva Hollandia’ Refrein We zijn er weer bij en dat is prima. Hiep, hiep De Korenaar We praten over vroeger, samen met elkaar Want onze school bestaat al 125 jaar

6

7

8

9

10

11

12

13 Zo’n 450 oud-leerlingen van de Korenaar ontmoeten elkaar in de feesttent. Soms is het jaren geleden, anderen zien elkaar nog regelmatig. De één woont nog (of weer) in Ouwesyl, een ander woont elders in het land en sommigen hebben de Bildtse klei verwisseld voor een woonplaats in het buitenland. Er wordt gelachen, gepraat, gegeten, gedronken en gedanst. En vooral worden er herinneringen opgehaald….. Onder leiding van een gids wandelen oud-Ouwesylsters door het dorp, anderen nemen een kijkje in de school en bekijken de foto’s.

14 Welkom door directeur Fransien Plas en wethouder Nel Haarsma

15 Uitreiking van het fotoboek aan Wies Koehoorn door Henk de Vries

16

17

18

19

20 Het jubileumweekend wordt afgesloten met een kerkdienst in de feesttent. Leerlingen van De Korenaar zingen o.a. een lied en muziekkorps Excelsior verzorgt de muzikale omlijsting.

21

22

23 Meer foto’s zijn te zien op www.ouwe-syl.nl


Download ppt "22 t/m 25 september 2011. Feestmiddag voor de kinderen van De Korenaar: goochelaar Theo van der Geest komt op school “hij is grappig” “ hij kan een trucje."

Verwante presentaties


Ads door Google