De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?"— Transcript van de presentatie:

1 Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
Tijdens carnaval staat iedereen weer paraat en zijn de cafés overvol. Ik vraag me af hoe het komt dat carnaval zo’n succes is. Het is heel interessant om de succesfactor van carnaval te weten, misschien heb je er iets aan als je zelf evenementen organiseert, je wilt dan ook dat het volle bak is!

2 Carnaval Geschiedenis van Carnaval.
Vroeger was carnaval het feest voordat je gaat vasten, net als bij de ramadan, maar dan doe je het voor het vasten in plaats van na het vasten. Dus eigenlijk hoor je na carnaval te vasten en te denken aan de armen. Tegenwoordig doet niemand dit meer, maar waarom is carnaval dan nog wel in stand gehouden?

3 Carnaval Waar wordt carnaval gevierd: - Limburg Brabant
Deel van Zeeland

4 Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?
Een paar dagen helemaal uit je dak kunnen gaan en feesten. Gek doen in een gekke outfit. Even niet jezelf zijn. Het imago van carnaval is: Alles mag, alles kan. Alles wat er op carnaval gebeurd blijft daar. Samenhorigheidsgevoel Gevoel van vrijheid. Al het andere uit het dagelijks leven even aan de kant zetten.

5 Carnaval Nu we weten wat de succesfactor van carnaval is, kunnen we hier op inspelen bij het organiseren van andere evenementen.


Download ppt "Carnaval Wat is de succes factor van carnaval?"

Verwante presentaties


Ads door Google