De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het jeugdwerk van de Samen-op-Weggemeente Kudelstaart Presentatie gemeente-avond woensdag 19 mei 2010.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het jeugdwerk van de Samen-op-Weggemeente Kudelstaart Presentatie gemeente-avond woensdag 19 mei 2010."— Transcript van de presentatie:

1 Het jeugdwerk van de Samen-op-Weggemeente Kudelstaart Presentatie gemeente-avond woensdag 19 mei 2010

2 Jeugdwerk Baby’s/ peuters Oppas- dienst Peuter- nevendienst Kinderen Kinder- nevendienst Jongens en meidenclub Tieners/ jongeren JeugdkerkRock Solid Jids avonden Activiteiten binnen het jeugdwerk

3 Oppas- en peuternevendienst Oppasdienst Tijdens de kerkdienst, kinderen van 0 – 4 jaar. Peuternevendienst Bijbelverhaal en verwerking voor alle peuters die bij de oppas aanwezig zijn.

4 Kindernevendienst Voor de groepen 1 t/m 4… en de groepen 5 t/m 8 van de basisschool. Zingen, bidden, Bijbelverhalen horen en daarbij een verwerking maken.

5 Kindernevendienst Af en toe zangnevendienst: lekker veel zingen met elkaar! Een steeds wisselende groep vanuit de kindernevendienstleiding bereidt de advent en 40-dagenprojecten voor. Deze projecten worden met de kinderen uitgevoerd tijdens de kerk- en nevendienst.

6 Jongens- en meidenclub Op dinsdagavond in de Jids voor jongens en meiden van groep 5 t/m 7 van de basisschool. Samen openen met wat te drinken, een verhaal, een goed gesprek en gezamenlijk gebed. Daarna knutselen, een spel spelen, koken, of een andere gezellige activiteit samen doen.

7 Jongens- en meidenclub Een paar gezellige plaatjes van de meisjesclub dit jaar.

8 Jeugdkerk Eén keer per 3 weken tijdens de kerkdienst. In de Jids, voor middelbare school leerlingen. Thema’s komen uit het blad Spirit van de HGJB. kletsen gebed kaarsje spelletjes sketches gesprekken

9 Eén keer per 2 weken op zondagavond in de Jids. Elke 3 e keer een break-out, activiteit buiten de deur. Voor de leerlingen van groep 8 en de 1 e klas van het V.O. Door middel van spelletjes, gekkigheid, gesprekken, stellingen en discussies steeds iets meer leren van de Bijbel en van elkaar. Een tienerprogramma van Youth for Christ. Rock Solid

10 Jids avonden Dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers kan de vernieuwde Jids tegenwoordig regelmatig op vrijdagavond open voor alle tieners vanaf de 2 e klas van het voortgezet onderwijs tot en met 17 jaar.

11 Kerstmuscial Elk jaar voeren gemeenteleden, jong en oud, met elkaar een spetterende kerstmusical op. Een fantastische samenwerking tussen alle leeftijdsgroepen van onze gemeente waar we heel trots op zijn!

12 De vernieuwde Jids De Jids was aan vernieuwing toe. Zie hier: Grote spellen. Nieuwe stoelen.

13 De vernieuwde Jids Lekkere ‘hang’banken om samen te chillen. Een echte pooltafel en twee computers.

14 De vernieuwde Jids Een beamer. (Met bescherm- kast vanwege spelletjes e.d.) Een groot scherm om film te kijken.

15 De jongerenwebsite Sinds kort in de lucht, maar er wordt nog aan gewerkt: http://www.sow-jeugd.nl Binnenkort de officiële lancering. Neem ook eens een kijkje!


Download ppt "Het jeugdwerk van de Samen-op-Weggemeente Kudelstaart Presentatie gemeente-avond woensdag 19 mei 2010."

Verwante presentaties


Ads door Google