De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jachtluipaard Van Jinte en Emmelien. uitzicht  Een lichtgele vacht met kleine zwarte vlekken.  De onderzijde en de borst zijn bijna geheel wit.  De.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jachtluipaard Van Jinte en Emmelien. uitzicht  Een lichtgele vacht met kleine zwarte vlekken.  De onderzijde en de borst zijn bijna geheel wit.  De."— Transcript van de presentatie:

1 jachtluipaard Van Jinte en Emmelien

2 uitzicht  Een lichtgele vacht met kleine zwarte vlekken.  De onderzijde en de borst zijn bijna geheel wit.  De kop is vrij klein met kleine oren en grote orange ogen.

3 diersoort  Heel krachtig roofdier  En een zoogdier

4 jagen  De heer van de savanne  Snelste landdier ter wereld sprint112km per uur  Jaagt op gazelles en impala’s  Gebruikt zijn staart om evenwicht te behouden

5 biotoop  Hebben geen vast biotoop

6 voedsel  Ze eten gazelles en inpala’s

7 vijanden  Bavianen vallen aan  En hyenas,want die stelen hu voedsel

8 Voortplanting  Geen vaste paarperiode  Kan heel het jaar door  Het vrouwtje moet de welpjes alleen opvoeden  Ze worden blind gebooren  na 11dagen komen hun oogjes open  Na ongeveer 13 dagen gaan ze weg bij hun moeder.

9 Foto’s welpen Foto’s welpen


Download ppt "Jachtluipaard Van Jinte en Emmelien. uitzicht  Een lichtgele vacht met kleine zwarte vlekken.  De onderzijde en de borst zijn bijna geheel wit.  De."

Verwante presentaties


Ads door Google