De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Overdragen van de informatica: het schrijven van een referee rapport1 Overdragen van de informatica Het schrijven van een referee rapport.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Overdragen van de informatica: het schrijven van een referee rapport1 Overdragen van de informatica Het schrijven van een referee rapport."— Transcript van de presentatie:

1 Overdragen van de informatica: het schrijven van een referee rapport1 Overdragen van de informatica Het schrijven van een referee rapport

2 Overdragen van de informatica: het schrijven van een referee rapport2

3 3 Doel van een referee rapport De lijn: 1.Auteur 2.Redactie 3.Referees Het waarborgen van rand- voorwaarden [zoals?] Auteur Redactie Referees

4 Overdragen van de informatica: het schrijven van een referee rapport4 Functies van een referee rapport Criteria checken –Scope en relevantie –Origineel werk –Technisch in orde –Omvang De auteur helpen met het verbeteren van zijn / haar werk –Belang / draagwijdte –Bronvermelding –Helderheid en expositie

5 Overdragen van de informatica: het schrijven van een referee rapport5 Structuur van een referee rapport 1.Item-gedeelte Kwantitatieve oordelen 2.Beschrijvend gedeeelte Samenvatting submissie Globaal oordeel. Een gedeelte waarin aangegeven wordt hoe het beter kan. Lijst van detail- correcties (taal, typo’s, vorm).

6 Overdragen van de informatica: het schrijven van een referee rapport6 Formaat referee rapport In LaTeX, gebruikmakend van Ian Parberry's template en style file. templatestyle file –Samenvatting van de scriptie (ong. half A4.) –Gedetailleerd commentaar (ong. half A4.) –Suggesties aan de auteur voor mogelijke verbeteringen (ong. half A4, excl. typo corr.) –Een lijstje met tenminste 10 correcties van typo's, taalfouten, vormfouten en dergelijke. –Taal: NL of UK naar keuze. –Tijdig inleveren.


Download ppt "Overdragen van de informatica: het schrijven van een referee rapport1 Overdragen van de informatica Het schrijven van een referee rapport."

Verwante presentaties


Ads door Google