De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project : Bestelbonnen Automatisering van het verzenden van bestelbonnen via Outlook.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project : Bestelbonnen Automatisering van het verzenden van bestelbonnen via Outlook."— Transcript van de presentatie:

1 Project : Bestelbonnen Automatisering van het verzenden van bestelbonnen via Outlook

2 Doel van het bestelbonsysteem In ons bestelbonsysteem wordt de bestelbon onder de vorm van een automatisch verzonden naar de postbus van de budgethouder van de dienst. Alle acties die daarna volgen zijn volledig gestuurd door code! Het Basisidee: Een werknemer moet een bestelbon voor zijn dienst altijd eerst laten goedkeuren door zijn budgethouder

3 Werking van het bestelbonsysteem Om een bestelbon te versturen via moet de aanvrager een speciaal programma opstarten. De budgethouder ontvangt de in zijn postbus en start een programma waarin hij verschillende keuzes krijgt gepresenteerd! Nadat de budgethouder een keuze heeft gemaakt worden automatisch de nodige s verzonden! De bestemmeling wordt door de code vastgelegd! Het Basisidee: Er wordt ernaar gestreefd dat de code alle bestemmelingen van de verschillende mails vastlegt.

4 het bestelbonsysteem De bestelbon van de werknemer wordt uiteindelijk onder de vorm van een excelbestand als bijlage meegegeven met een s die automatisch wordt gemaakt!

5 De ontvangen door budgethouder

6 Mogelijke situaties voor een bestelbon Bestelbon wordt Niet Aanvaard Bestelbon wordt Aanvaard Bestelbon wordt na advies aanvaard Bestelbon wordt na advies geweigerd In de volgende dia’s wordt getoond welke verschillende mails worden verstuurd.

7 Budgethouder Bestelbon Niet Aanvaard Aanvrager Niet OK

8 Budgethouder Bestelbon Aanvaard Aanvrager OK Afwerker

9 Budgethouder Bestelbon met advies aanvaard Adviseur Besluit Oordeel Aanvrager Afwerker De aanvraag wordt aanvaard

10 Budgethouder Bestelbon met advies geweigerd Aanvrager De aanvraag wordt geweigerd Adviseur Oordeel Besluit

11 De Programma’s en hun Dialoogvensters Meer uitleg vindt u onder de info voor de aanvrager de budgethouder de adviseurs Klik hiervoor in het menu links!


Download ppt "Project : Bestelbonnen Automatisering van het verzenden van bestelbonnen via Outlook."

Verwante presentaties


Ads door Google