De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project : Bestelbonnen Automatisering van het verzenden van bestelbonnen via Outlook.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project : Bestelbonnen Automatisering van het verzenden van bestelbonnen via Outlook."— Transcript van de presentatie:

1 Project : Bestelbonnen Automatisering van het verzenden van bestelbonnen via Outlook

2 Doel van het bestelbonsysteem In ons bestelbonsysteem wordt de bestelbon onder de vorm van een email automatisch verzonden naar de postbus van de budgethouder van de dienst. Alle acties die daarna volgen zijn volledig gestuurd door code! Het Basisidee: Een werknemer moet een bestelbon voor zijn dienst altijd eerst laten goedkeuren door zijn budgethouder

3 Werking van het bestelbonsysteem Om een bestelbon te versturen via email moet de aanvrager een speciaal programma opstarten. De budgethouder ontvangt de email in zijn postbus en start een programma waarin hij verschillende keuzes krijgt gepresenteerd! Nadat de budgethouder een keuze heeft gemaakt worden automatisch de nodige emails verzonden! De bestemmeling wordt door de code vastgelegd! Het Basisidee: Er wordt ernaar gestreefd dat de code alle bestemmelingen van de verschillende mails vastlegt.

4 het bestelbonsysteem De bestelbon van de werknemer wordt uiteindelijk onder de vorm van een excelbestand als bijlage meegegeven met een emails die automatisch wordt gemaakt!

5 De email ontvangen door budgethouder

6 Mogelijke situaties voor een bestelbon Bestelbon wordt Niet Aanvaard Bestelbon wordt Aanvaard Bestelbon wordt na advies aanvaard Bestelbon wordt na advies geweigerd In de volgende dia’s wordt getoond welke verschillende mails worden verstuurd.

7 Budgethouder email Bestelbon Niet Aanvaard Aanvrager Niet OK email

8 Budgethouder email Bestelbon Aanvaard email Aanvrager OK Afwerker email

9 Budgethouder email Bestelbon met advies aanvaard Adviseur Besluit email Oordeel Aanvrager Afwerker De aanvraag wordt aanvaard email

10 Budgethouder email Bestelbon met advies geweigerd Aanvrager De aanvraag wordt geweigerd email Adviseur Oordeel email Besluit

11 De Programma’s en hun Dialoogvensters Meer uitleg vindt u onder de info voor de aanvrager de budgethouder de adviseurs Klik hiervoor in het menu links!


Download ppt "Project : Bestelbonnen Automatisering van het verzenden van bestelbonnen via Outlook."

Verwante presentaties


Ads door Google