De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software development. Door permanente educatie van medewerkers, zeer ruime ervaring met implementaties in de focus branche zakelijke dienstverlening, en effectieve communicatie met betrouwbare leveranciers en haar branche specifieke implementatie methodiek maakt Pylades nationaal en internationaal de implementatiepartner voor zakelijke dienstverleners.

3 Onze visie op Zakelijke Dienstverlening Het “Nieuwe Werken” zal steeds verder geadopteerd worden in de zakelijke dienstverlening. Medewerkers communiceren via sociale netwerken als LinkedIn, MSN of Hyves. Daarnaast verandert de werkwijze, werken is niet meer alleen aanwezig zijn van 9 tot 5, maar gaat meer over een prestatie ongeacht tijdstip en plaats van werken. Met Dynamics AX, SharePoint en Dynamics CRM ondersteunt Pylades dit “Nieuwe Werken”.

4 Onze oplossing Pylades biedt met haar op Dynamics AX gebaseerde branche oplossing voor zakelijke dienstverleners, een stevige basis om alle administratieve gegevens vast te leggen, projecten te plannen, te beheren en onder controle te houden. Daarnaast heeft Pylades een certified for AX oplossing ontwikkeld voor specifieke brancheprocessen voor o.a. projectenplanning -calculatie en - waardering.

5 Onze werkwijze Pylades gebruikt bij haar implementaties de Pylades4Sure aanpak die gericht is op het beheersen van risico’s en budgetten. Deze aanpak gaat uit van een template benadering met vooraf gedefinieerde processchema’s en scenario’s specifiek voor de branche. Naast implementatiediensten verzorgt Pylades ook support.

6 Conquaestor werkt met Dynamics ERP ConQuaestor biedt organisaties oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van finance en bedrijfsvoering. Ruim 600 professionals werken aan financierele, bedrijfseconomische en administratieve projecten en processen om de bedrijfsvoering van hun klanten te verbeteren.

7 “De groeidoelstellingen van ConQuaestor vereisten meer van CRM, projecten en rapportage functionaliteit gebaseerd op KPI’s ”. Het nieuwe systeem moest breed door de hele organisatie inzetbaar zijn. Deze vernieuwde functionele eisen sloten goed aan bij de Integrated Innovation strategie van Microsoft voor kenniswerkers. Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 Een platform dat door de hele ConQuaestor organisatie gebruikt kan worden en de groeidoelstellingen ondersteund. Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 Kennis van de professionals kan eenvoudig worden gedeeld, en door inrichting van CRM is de kwaliteit van het leadmanagement sterk verbeterd. Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP

10 “Ik ben blij dat Dynamics en SharePoint zo goed samenwerken, dit draagt bij aan de persoonlijke productiviteit van onze 600 professionals” Wouter Baaij, manager ICT & Facility Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

11 Bezoekadres: Anna Horstinkstraat 1, 1382 MN, Weesp Postadres: Postbus 109, 1380 AC, Weesp Telefoon: (0294)490055 Fax: (0294)490055 E-mail: info@pylades.com URL website: www.pylades.com Contactpersoon: Jeroen Dekkers Contact


Download ppt "De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software."

Verwante presentaties


Ads door Google