De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ondernemingsdossier Het concept. ondernemingsdossier Het Ondernemingsdossier “ Het delen van informatie die nodig is voor een goed naleefgedrag van een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ondernemingsdossier Het concept. ondernemingsdossier Het Ondernemingsdossier “ Het delen van informatie die nodig is voor een goed naleefgedrag van een."— Transcript van de presentatie:

1 ondernemingsdossier Het concept

2 ondernemingsdossier Het Ondernemingsdossier “ Het delen van informatie die nodig is voor een goed naleefgedrag van een onderneming in één of meerdere wetsdomeinen ”

3 ondernemingsdossier Hoe het werkt

4 ondernemingsdossier Voordelen zijn uiteenlopend Efficiënter werken Minder zoekwerk Minder of kortere fysieke controles Minder hercontroles Minder incomplete aanvragen Vergemakkelijkt risico-gestuurd toezicht. Bevordert naleefmanagement voor systeemgericht toezicht Is in lijn met “ Vertrouwen geven waar het kan, Handhaven waar het moet ” Vermindert regeldruk

5 ondernemingsdossier Proces van invoering Bereidheid bedrijven en overheidsorganisatie Werkafspraken maken Samenwerkingsovereenkomst ondertekenen Instructie Vullen met gegevens Evaluatie

6 ondernemingsdossier Samenwerkingsafspraken … geven voldoende vertrouwen om te starten. … zijn de basis om het wederzijds vertrouwen verder te ontwikkelen.

7 ondernemingsdossier Initiele aanpak

8 ondernemingsdossier Verbreding en verdieping.....

9 ondernemingsdossier Vergroten impact: Wat gemeenten zoal noemen

10 ondernemingsdossier Geregistreerd uit gesprekken: T oezichtsbeleid aanpassen D ifferentiatie leges V ergunning aanbieden als digitaal pakket R egelhulp maken D igitaal antwoorden G ebruik “ en route ” stimuleren E igen ondernemingsdossier gebruiken S tandaardisatie formulieren N ieuwe branches uitnodigen


Download ppt "Ondernemingsdossier Het concept. ondernemingsdossier Het Ondernemingsdossier “ Het delen van informatie die nodig is voor een goed naleefgedrag van een."

Verwante presentaties


Ads door Google