De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Master Advanced Nursing Practice

Verwante presentaties


Presentatie over: "Master Advanced Nursing Practice"— Transcript van de presentatie:

1 Master Advanced Nursing Practice
Network In Functie. Master Advanced Nursing Practice Chapeau Prijs 2008

2 NIF Alumni netwerk MANP
‘Chapeau’ heeft ook de betekenis van ‘de hoed afnemen …’ als respect voor iemand. Het alumnibestuur wil ‘de hoed afnemen’ voor een alumni die een wetenschappelijke prestatie heeft geleverd wat bijgedragen heeft aan het promoten van onze professie.

3 NIF Alumni netwerk MANP
Marianne van den Bosch van Pijkeren Case management bij kinderen met psychosociale & emotionele problemen door armoede. TvZ

4 NIF Alumni netwerk MANP
Marie Jose Pepping Kwaliteitsverbetering van het behandeltraject van thuiswonende ouderen die een antidepressivum gebruiken. TvZ   Pepping, M.J. (2008).

5 NIF Alumni netwerk MANP
Clary Dogterom heeft samen met Bert Luteijn (psychiater) in het onderdeel zorginnovatie, de Tweede prijs gewonnen op het Schizofreniecongres van 20 november 2008 met de posterpresentatie over de metabole poli.

6 NIF Alumni netwerk MANP
Marieke van Piere ‘Vrijheidsbeperking in het ziekenhuis in TvZ juli/aug 2008, samen met Arja van Mourik, Corry Konijnenburg en Liesbeth van Gemert: November 2008 sprak zij op het Horatio-congres (Europese organisatie voor psychiatrische verpleegkundigen) op Malta. De titel van haar lezing was: “Delirium op de IC”. ● Aan het Leerboek Psychiatrie voor verpleegkundigen door W.Garenveld 2008 heeft zij meegedaan aan 2 hoofdstukken

7 NIF Alumni netwerk MANP
Ingrid Brokx. Als NPér heeft zij een probleem gesignaleerd uit de praktijk,en samen met een groep deskundigen een werkgroep opgericht waardoor het project is bekroond met de Jennechien Vos Prijs 2008. “Lichte Dagen Donkere Dagen”-De depressieve Marokkanse Moeders. Daarnaast vele presentaties om de nurse practitioner op het consultatiebureau op de kaart te zetten en kritisch te evalueren.

8 NIF Alumni netwerk MANP
Joris Ruhe; KG-samenwerking voor de behandeling van osteoporose. KG Medisch Journaal jaargang 15, 2007 NP spil in totale multidisciplinaire fractuurbehandeling. Nederlands Tijdschrift voor Nurse Practioners. Maart 2008.Jaargang 3. nummer1.

9 NIF Alumni netwerk MANP
Irene Tolner  Een polikliniek voor oudere patiënten die stemmingsstabilisatoren gebruiken. TvZ 9. 2008.


Download ppt "Master Advanced Nursing Practice"

Verwante presentaties


Ads door Google