De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Barack Obama Door Isabelle en Jasmien. Inhoud De tijdsbalk. Zijn familie. President van Amerika. Kaart van Amerika. George Bush Weetjes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Barack Obama Door Isabelle en Jasmien. Inhoud De tijdsbalk. Zijn familie. President van Amerika. Kaart van Amerika. George Bush Weetjes."— Transcript van de presentatie:

1 Barack Obama Door Isabelle en Jasmien

2 Inhoud De tijdsbalk. Zijn familie. President van Amerika. Kaart van Amerika. George Bush Weetjes

3 De nieuwste tijd 1800 Na Chr.1945 Na Chr. Barack Obama 1961 - ….

4 Zijn familie Vader: Was een luo uit Kenia (officiele naam niet bekend) Moeder: Ann Dunham Vrouw: Michelle Obama Kinderen: Sasha en Malia

5 President van Amerika Op 16 januari 2007 maakte Barack Obama bekend een verkennend Comité te hebben opgericht ter voorbereidingen aan de voorverkiezingen van Amerika. Vervolgens werd hij dan President op 20 januari 2009.

6 Kaart van Amerika

7 George Bush George Bush werd geboren op 6 juli 1946. Hij was de voorganger van Barack Obama. Hij is getrouwd met Laura Bush. Hij werd op 20 januari 2001 president van Amerika verklaard. Hij was de 43 e president van Amerika.

8 Weetjes Barack Obama woont in het witte huis samen met heel zijn familie. Hij won al de Nobelprijs voor de Vrede. Zijn ouders scheidde toen hij 4 jaar oud was.


Download ppt "Barack Obama Door Isabelle en Jasmien. Inhoud De tijdsbalk. Zijn familie. President van Amerika. Kaart van Amerika. George Bush Weetjes."

Verwante presentaties


Ads door Google