De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Familie de Koning Dien en Theo Hein, Ine en Gitte

Verwante presentaties


Presentatie over: "Familie de Koning Dien en Theo Hein, Ine en Gitte"— Transcript van de presentatie:

1 Familie de Koning Dien en Theo Hein, Ine en Gitte
. Dien en Theo Hein, Ine en Gitte Joke, Harry en Heidy en Louis Ties, Wilhelmien en Suzanne, Mart en Rimke Willum en Marlena

2 De familie bij elkaar

3 Dien en Theo Getrouwd op 5 mei 1939, één jaar voordat de Tweede Wereldoorlog begon. Vier kinderen: Hein, Joke, Ties en Wim

4 Dien Geboren op 24 juli 1914 in Son als oudste dochter van Drieka van Kuringen. Trouwde op 5 mei 1939 met Theo. Zij woonden in Eerschot, Den Boskant, Haverland, Kapittelhof en Odendael. Overleed op 4 januari 1999 in Veghel

5 Theo Geboren op 11 februari 1916 in Den Boskant als oudste zoon van Hein de Koning. Trouwde op 5 mei 1939 met Dien. Zij woonden in Eerschot, Den Boskant, Haverland, Kapittelhof en Odendael. Werkte ruim 40 jaar bij de ODA. Overleed op 30 juli 2001 op Odendael in Sint-Oedenrode.

6 Hein Geboren op 30 september 1940 in Eerschot, op getrouwd met Ine de Visser. Op 25 september 1967 werd hun dochter Gitte geboren. Hein werkte ruim 40 jaar bij de ODA en is inmiddels met pensioen. Ze wonen nog steeds in de Heistraat.

7 Ine Geboren op 20 september 1945 te Dinther als jongste dochter van Jan de Visser. Trouwde op met Hein. Heeft één dochter Gitte. Werkte lange tijd bij v.d. Velden in Sint-Oedenrode en is nu in de VUT.

8 Joke Geboren op 1 april 1943 in Eerschot. Trouwde op met Harry van den Dungen. Twee kinderen Heidy en Louis en 2 kleinkinderen Nouri en Thijs. Woonde in Rooi, Bathmen en Mijdrecht. Speelt bridge in Uithoorn.

9 Harry Geboren op 28 september 1943 in Sint-Oedenrode als 7e kind van Louiske van den Dungen. Trouwde op met Joke, 2 kinderen Heidy en Louis en 2 kleinkinderen Nouri en Thijs. Is na 3 jaar VUT met pensioen, nadat hij zo’n 22 jaar bij de bond werkte. Woont in Mijdrecht.

10 Ties Geboren op 26 augustus 1946 in Sint-Oedenrode. Is op getrouwd met Wilhelmien Verbruggen en is toen in De Eerde gaan wonen. Drie kinderen: Suzanne, Mart en Rimke. Werkte ruim 40 jaar bij De Meierij in Veghel. Hij verzamelt ALLES.

11 Wilhelmien Geboren op 7 december 1948 in De Eerde als oudste dochter van Jan Verbruggen. Trouwde op met Ties en heeft drie kinderen: Suzanne, Mart en Rimke. Zij is fanatiek in wandelen en line-dance.

12 Willum Geboren op in Den Boskant. Woont samen met Marlena in Polen.

13 Marlena Werd geboren op 21 september 1950 in Polen. Woont na een langdurig verblijf in Nederland nu met Willum in Polen

14 Heidy Geboren op 14 september 1967 in Sint-Oedenrode. Oudste dochter van Joke en Harry en oudste kleinkind van Dien en Theo. Woont met Moumen in Tilburg en werkt bij Calder in Tilburg. In december 2002 werd zoontje Nouri geboren.

15 Gitte Geboren op 25 september 1967 in Eerschot. Enige dochter van Hein en Ine. Woonde daarna in de Heistraat en in de Componistenlaan, maar is weer teruggekeerd naar de Eerschotsestraat en is getrouwd met William. Zij werkt bij Voss Logistic in Helmond (!).

16 Louis Geboren op 25 april Oudste zoon van Joke en Harry, oudste kleinzoon van Dien en Theo. Studeerde aan de Hotelschool en de HES. Woont in Amsterdam, samen met Marjolein.

17 Susanne Geboren op 25 november 1972 in Eerde.
Oudste kind van Ties en Wilhelmien. Werkt als bouwkundige bij het Ministerie VROM en is dus ambtenaar. Woont in Arnhem samen met Joris.

18 Mart Geboren op 24 november 1975 in Eerde. Oudste zoon van Ties en Wilhelmien. Stamhouder van Dien en Theo. Mart werkt in Best en verkoopt ingewikkelde verpakkingsmachines. Woont in België, samen met Martina.

19 Rimke Geboren in Eerde op Jongste dochter van Ties en Wilhelmien en (nog) jongste kleinkind van Dien en Theo. Studeerde in Utrecht voor Dierenarts en haalde eind 2004 haar doctoraal. Werkt nu in en dierenartsenpraktijk

20 Nouri Geboren op in Tilburg, kind van Heidy en Moumen, kleinkind van Joke en Harry en achterkleinkind van Diena en Theo. Gaat al weer naar de basisschool.

21 Thijs Geboren op 09-08-2009 in Amsterdam, kind van Louis en Marjolein,
kleinkind van Joke en Harry en achterkleinkind van Diena en Theo.


Download ppt "Familie de Koning Dien en Theo Hein, Ine en Gitte"

Verwante presentaties


Ads door Google