De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Op de foto – reportage van mijn buurt. Brandweer - Herentals ● Het uitzicht mag wel drastisch verandert worden. ● De toegankelijkheid voor brandweer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Op de foto – reportage van mijn buurt. Brandweer - Herentals ● Het uitzicht mag wel drastisch verandert worden. ● De toegankelijkheid voor brandweer."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Op de foto – reportage van mijn buurt

2 Brandweer - Herentals ● Het uitzicht mag wel drastisch verandert worden. ● De toegankelijkheid voor brandweer kan ook verandert worden. ● Voor de rest mag dit gebouw zeker blijven.

3 Scouts - Lokaal ● Wederom moet het uizicht veranderen. ● De toegankelijkheid hier mag ook wat aan de positieve kant verandert worden. ● Groot positief punt is : dat men toch aan de jeugd denkt.

4 La Paige ● Mooi gebouw, en ook zeker de moeite om de laten staan ● De natuur erond mag wel worden aangepast

5 Kledingwinkel Wellens ● De parking is nogal wat aan de kleine kant. De auto's staan meestal op het fietspad ! ● Maar het gebouw is wel in orde, dus mag het blijven staan.

6 AVEVE - Herentals ● De parking is wederom maar bescheiden klein. ● Het gebouw staat daar niet echt op zijn plaats!

7 Water Toren ● Toch ook een mooi “monument” en tevens ook handig als bliksem-afleider. ● Dit gebouw mag zeker blijven staan!

8 Voetbal pleinen SKS-Herentals ● De ligging is niet echt praktisch, omdat het vlak naast een baan ligt ! ● Maar toch mag dit blijven omdat het een goede jeugdzorg is!

9 Restaurant- De Boskantine ● Mooie ligging in de bossen, dus niet storend. ● Handig voor wandelende mensen

10 Speeltuin v/d Boskantine ● Kan wel een vernieuwing gebruiken ● Een mooi initiatief

11 Lagere school – De Wijngaard ● Rustige ligging ● Goede opvang voor kinderen. ● Niet storend voor de geburen

12 Speeltuin – De Kruisberg ● Jammerlijk in slechte staat! ● Deze speeltuin zou terug nieuwe eigenaars moeten vinden en het terug mooi moeten opbouwen.

13 Kapsalon - Betty ● Handig in de buurt ● Goede ligging ● Meer parking nodig


Download ppt "Welkom Op de foto – reportage van mijn buurt. Brandweer - Herentals ● Het uitzicht mag wel drastisch verandert worden. ● De toegankelijkheid voor brandweer."

Verwante presentaties


Ads door Google