De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Www.CasaCama.com Huurwoningen – Kamerhuur Suriname (en Aruba, Bonaire & Curacao...)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Www.CasaCama.com Huurwoningen – Kamerhuur Suriname (en Aruba, Bonaire & Curacao...)"— Transcript van de presentatie:

1 www.CasaCama.com Huurwoningen – Kamerhuur Suriname (en Aruba, Bonaire & Curacao...)

2 Waarom CasaCama.com? Wij zijn een jong & flexibel team Wij zijn een jong & flexibel team Wij bestaan sinds 2004, dus veel expertise Wij bestaan sinds 2004, dus veel expertise Wij hebben alle woningen zelf bekeken Wij hebben alle woningen zelf bekeken Wij kennen onze verhuurders persoonlijk Wij kennen onze verhuurders persoonlijk Wij staan garant voor onze woningen Wij staan garant voor onze woningen Wij zijn een Nederlandse organisatie Wij zijn een Nederlandse organisatie Wij zijn altijd bereikbaar per telefoon of email Wij zijn altijd bereikbaar per telefoon of email Wij zijn hoofdsponsor van Projecthulp Suriname Wij zijn hoofdsponsor van Projecthulp Suriname

3 Een woning zoeken via internet Waar hou je rekening mee? Buurt – Lokatie van de woning Buurt – Lokatie van de woning Hoe veilig is de woning? Hoe veilig is de woning? Samen met de eigenaar? Samen met de eigenaar? Voorzieningen van de woning Voorzieningen van de woning Huurprijzen & kosten Huurprijzen & kosten

4 Een paar woningen van de site

5 Buurt – Lokatie van de woning –Wat is de afstand tot het centrum? –Wat is de afstand tot de werkplek? –Hoe is de veiligheid van de buurt? Paramaribo is een uitgebreide stad. Weinig hoogbouw en grote erven. Paramaribo is een uitgebreide stad. Weinig hoogbouw en grote erven. Gelukkig is er goed en goedkoop openbaar vervoer en goedkope taxi’s. Gelukkig is er goed en goedkoop openbaar vervoer en goedkope taxi’s. Fietsen is een bekend fenomeen in Paramaribo, platte stad, dus makkelijk. NB. Wel aan de goede kant fietsen, het is namelijk linksrijdend verkeer! Fietsen is een bekend fenomeen in Paramaribo, platte stad, dus makkelijk. NB. Wel aan de goede kant fietsen, het is namelijk linksrijdend verkeer! Lopen is een prima optie, maar lopen & fietsen liever niet na het donker ivm veiligheid. Suriname is geen Nederland! Lopen is een prima optie, maar lopen & fietsen liever niet na het donker ivm veiligheid. Suriname is geen Nederland!

6 Een aantal slaapkamrs...

7 Hoe veilig is de woning? Vraag na hoe de beveiliging geregeld is: –Dievenijzers tegen inbraak? 95% van de woningen op CasaCama.com is zo beveiligd –Electronische alarminstallatie? Vaak de wat duurdere woningen zijn zo beveiligd –Buurtwachten / Surveillance? Veel woningen zijn hierbij aangesloten.

8 Voorbeelden van kamerverhuur

9 Samen met de eigenaar? 1.Inwonend bij de eigenaar 2.Eigenaar woont boven, beneden of elders op het erf 3.Eigenaar woont op ander adres Voordelen van de eigenaar in de buurt: meer veiligheid meer veiligheid bij vragen/problemen gelijk een aanspreekpunt bij vragen/problemen gelijk een aanspreekpunt sociaal contact sociaal contactNadeel: minder privacy minder privacy

10 Budget of luxe?

11 Voorzieningen van de woning –Hydrofoor!! Een waterpomp voor de waterdruk. 99% van de woningen op CasaCama.com hebben een hydrofoor. –Warm water (koud water = standaard) –Airco (ventilator = standaard) –Internet in de woning –Luxe inrichting (DVD, magnetron, computer) –Zwembad Meer en luxere voorzieningen = hogere huur. Meer en luxere voorzieningen = hogere huur. Alle woningen op www.CasaCama.com zijn minimaal standaard gemeubileerd: alles is aanwezig voor een prettig verblijf. Alle woningen op www.CasaCama.com zijn minimaal standaard gemeubileerd: alles is aanwezig voor een prettig verblijf.

12 Heerlijke huisjes...

13 Huurprijzen & Kosten De huurprijzen zijn afhankelijk van: –Afstand tot het centrum (dichterbij = duurder) –Voorzieningen van de woning(méér = duurder) –Grootte (groter = duurder) Voorbeelden Kamerhuur = +/- 130 euro tot 250 euro p/mnd Kamerhuur = +/- 130 euro tot 250 euro p/mnd Studio’s (alles in één ruimte) = +/- 200 euro tot 350 euro p/mnd Studio’s (alles in één ruimte) = +/- 200 euro tot 350 euro p/mnd 1-slaapkamerappartementen = +/- 250 euro tot 450 euro p/mnd 1-slaapkamerappartementen = +/- 250 euro tot 450 euro p/mnd Gehele woningen (standaard) = +/- 350 euro tot 600 euro p/mnd Gehele woningen (standaard) = +/- 350 euro tot 600 euro p/mnd Gehele woningen (luxe) = +/- vanaf 550 euro Gehele woningen (luxe) = +/- vanaf 550 euro Wij rekenen bij een boeking éénmalig 34,95 euro administratie- en reserveringskosten.

14 5% korting voor SPS-deelnemers! Omdat CasaCama.com de activiteiten van SPS een zeer warm hart toedraagt zijn wij als hoofdsponsor verbonden aan de stichting. Als deelnemer aan de SPS-projecten bieden wij je 5% korting op de standaardhuurprijzen zoals deze op www.casacama.com staan. www.casacama.com Vermeld daarom bij jouw aanvraag altijd dat je voor SPS op pad gaat en voor welk project.

15 Bezoek de website en vraag vrijblijvend informatie op: www.casacama.com

16 www.CasaCama.com Voor meer info: +31 (0) 65 19 00 557 info@casacama.com Alvast heel veel plezier gewenst!!


Download ppt "Www.CasaCama.com Huurwoningen – Kamerhuur Suriname (en Aruba, Bonaire & Curacao...)"

Verwante presentaties


Ads door Google