De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het pakket in het kort Eenvoud, gebruikersvriendelijkheid en overzicht Gebruiker betrokken houden bij TRA’s Laagdrempeligheid bij opzetten van TRA’s Snelheidswinst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het pakket in het kort Eenvoud, gebruikersvriendelijkheid en overzicht Gebruiker betrokken houden bij TRA’s Laagdrempeligheid bij opzetten van TRA’s Snelheidswinst."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het pakket in het kort Eenvoud, gebruikersvriendelijkheid en overzicht Gebruiker betrokken houden bij TRA’s Laagdrempeligheid bij opzetten van TRA’s Snelheidswinst door logische koppelingen van risico’s en maatregelen Minder kans op fouten doordat gebruiker de TRA’s zal opstellen in plaats van te kopiëren en aan te passen.

3 Impressie van de werking van het pakket Overzicht met aangemaakte TRA’s Actieknoppen Menu

4 Impressie van de werking van het pakket: Nieuwe TRA Aanmaken

5 Impressie van de werking van het pakket: Taken, risico’s en maatregelen

6 Impressie van de werking van het pakket: Maatregelen koppelen aan risico’s

7 Impressie van de werking van het pakket: Resultaat – de TRA Duidelijk overzicht in eerste deel wie verantwoordelijk is Vervolgens de omschrijving Per taak een compleet overzicht van risico’s en maatregelen Onderin ruimte om af te tekenen

8 Informatie en Achtergrond TSP Computerdiensten: Wie zijn we en wat doen we TSP is een bedrijf uit Groningen dat sinds 2004 actief is in onder andere software ontwikkeling. Christiaan ten Klooster (eigenaar) is van huis uit afgestudeerd Chemisch Technoloog (2005) en heeft daardoor de nodige kennis opgedaan op het gebied van VCA en veiligheid. Wij streven naar eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen waar zowel de CT achtergrond als de IT kennis gebruikt kan worden. Dit pakket is reeds actief bij Emmtec en Imtech, als onderdeel van een groter pakket.

9 TSP Computerdiensten: Contactgegevens TSP Computerdiensten J.F.C. ten Klooster Kalmarweg 14-12 9723 JG Groningen Tel: 050-549 36 69 Fax: 050-549 35 69 Email: info@tsp-computerdiensten.nl Website: www.tsp-computerdiensten.nl


Download ppt "Het pakket in het kort Eenvoud, gebruikersvriendelijkheid en overzicht Gebruiker betrokken houden bij TRA’s Laagdrempeligheid bij opzetten van TRA’s Snelheidswinst."

Verwante presentaties


Ads door Google