De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stelling Doelgroep Portaal moet zich beperken tot waarvoor zij op aarde is: het verhuren van woningen aan huishoudens met de laagste inkomens. De “markt”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stelling Doelgroep Portaal moet zich beperken tot waarvoor zij op aarde is: het verhuren van woningen aan huishoudens met de laagste inkomens. De “markt”"— Transcript van de presentatie:

1 Stelling Doelgroep Portaal moet zich beperken tot waarvoor zij op aarde is: het verhuren van woningen aan huishoudens met de laagste inkomens. De “markt” moet maar in de woningbehoefte voorzien van de overige groepen

2 Stelling Leefomgeving Portaal moet van zijn wijkbeheerders weer complexbeheerders / huismeesters maken. Wat buiten de woning of het complex gebeurt, is de verantwoordelijkheid van de gemeente of andere instanties

3 Stelling Woonlasten / duurzaamheid Portaal investeert in duurzame woningen. Hierdoor betaalt u een lagere energierekening, maar wel een hogere huur. De totale woonlasten blijven gelijk. Dit is een goed initiatief.

4 Stelling Fysiek versus Sociaal Inzetten op renovatie en verduurzaming van de woningen versus Inzetten op leefbaarheid in en om de wooncomplexen Wat kiest u?

5 Stelling: Nieuwbouw versus Renovatie Moeten wij onze woningvoorraad vergroten zodat er meer mensen bij ons kunnen wonen versus Moeten wij inzetten op de verduurzaming en renovatie van de bestaande woningen Wat kiest u?


Download ppt "Stelling Doelgroep Portaal moet zich beperken tot waarvoor zij op aarde is: het verhuren van woningen aan huishoudens met de laagste inkomens. De “markt”"

Verwante presentaties


Ads door Google