De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SURINAME. Eigen en partijbelang Groepsbevoordeling Corruptie en omkoperij Egoisme en arrogantie Rancune Uitverkoop hulpbronnen Wederzijdse beschuldiging.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SURINAME. Eigen en partijbelang Groepsbevoordeling Corruptie en omkoperij Egoisme en arrogantie Rancune Uitverkoop hulpbronnen Wederzijdse beschuldiging."— Transcript van de presentatie:

1 SURINAME

2 Eigen en partijbelang Groepsbevoordeling Corruptie en omkoperij Egoisme en arrogantie Rancune Uitverkoop hulpbronnen Wederzijdse beschuldiging Vriendjespolitiek-regelarij Polarisatie Etnische politiek MACHT IS DOEL Algemeen belang Onbaatzuchtigheid Eerlijkheid Transparantie Rechtvaardigheid Wederzijds respect Saamhorigheid Vergevingsgezindheid Welvaart voor het land Welzijn voor een ieder MACHT IS MIDDEL BESCHIMPING VAN HET LAND BESPOTTING VAN HET SURINAAMS VOLK ACHTERUITGANG ONZEKERHEID UITZICHTLOOSHEID EN WANHOOP AFHANKELIJKHEID VAN BUITENLAND DRUGSECONOMIE DEPRESSIE EN ZELFMOORD CRIMINALITEIT PROSTITUTIE VASTGELOPEN SAMENLEVING MOREEL VERVAL GEEN TOEKOMSTPERSPECTIEF VOOR LAND EN VOLK STICHTING BLOEMEN VAN MORGEN Voor de bevrijding van zijn volk uit de heerschappij en tirannie van de Egyptische Farao vertrouwde Mozes op zijn Opdrachtgever en ging zelfs door de Rode Zee. Ook wij zullen de opdracht moeten aanvaarden voor de oversteek. Daarvoor is nodig: GELOOF IN GOD LIEFDE MOED VERTROUWEN IN ELKAAR DAADKRACHT EN CREATIVITEIT SOLIDARITEIT DEMOCRATISCHE INSTELLING COMMITMENT VERHEFFING VAN HET LAND RESPECT VOOR HET SURINAAMSE VOLK VOORUITGANG VEILIGHEID TOEKOMSTMOGELIJKHEDEN VREUGDE INITIATIEF EN PRODUCTIVITEIT ONTWIKKELING EN ZELFWERKZAAMHEID ZELFVERTROUWEN HARMONIE RECHTVAARDIGE SAMENLEVING MORELE WAARDEN HOOG GEGARANDEERDE TOEKOMST VOOR ONZE KINDEREN DE R ODE ZEE FAYALOBIPRATILOBI

3 STICHTING BLOEMEN VAN MORGEN DOEL De Stichting Bloemen van Morgen heeft ten doel in een sfeer van harmonie, saamhorigheid, wederzijds respect en verdraagzaamheid, een onafhankelijk platform voor dialoog, discussie en reflektie te bieden aan de samenleving voor een open toekomstgericht zoekproces, om van Suriname een respectvol en waardig land te maken, waarin morele waarden en sociale rechtvaardigheid hoog staan aangeschreven als pijlers van goed bestuur, ontwikkeling en vooruitgang van het Suriname van morgen.

4 In de zaden van vandaag liggen alle bloemen van morgen verborgen.

5 STICHTING BLOEMEN VAN MORGEN nodigt iedereen uit die wil bijdragen aan het zoekproces van Suriname naar de ruiker van morgen voor de bloemrijke proclamatie op 16 november 2005 7.30 pm Theater Unique Namens de Stichting Haliema Chandoe to end


Download ppt "SURINAME. Eigen en partijbelang Groepsbevoordeling Corruptie en omkoperij Egoisme en arrogantie Rancune Uitverkoop hulpbronnen Wederzijdse beschuldiging."

Verwante presentaties


Ads door Google