De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde Geest het overdragen van kennis; de een ontvangt van de Geest een groot geloof, de ander de gave om te genezen. En weer anderen de kracht om wonderen te verrichten, om te profeteren, om te onderscheiden wat wel en wat niet van de Geest afkomstig is, om in klanktaal te spreken of om uit te leggen wat daar de betekenis van is. Al deze gaven worden geschonken door een en dezelfde Geest, die ze aan iedereen afzonderlijk toebedeelt zoals hij wil” (1 Kor. 12:8- 11).

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 9 augustus 2014 “Of het zal zijn als met een man die op reis ging, zijn dienaren bij zich riep en het geld dat hij bezat aan hen in beheer gaf. Aan de een gaf hij vijf talent, aan een ander twee, en aan nog een ander één, ieder naar wat hij aankon. Toen vertrok hij” (Mat. 25:14-15). God schenkt gaven en talenten in een mate die wij aankunnen. Gebruik ze goed. Laten we geven tot zijn eer.

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 16 augustus 2014 “Bedenk dit: wie karig zaait, zal karig oogsten; wie overvloedig zaait, zal overvloedig oogsten” (2 Kor. 9:6). Hoe meer we in ons geloof investeren, hoe meer wij ervoor terug ontvangen. Gods genade zal overvloedig zijn voor ieder die zijn/haar talenten ten volle benut. Mogen onze gaven van vandaag ook vermenigvuldigd worden.

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 23 augustus 2014 “Pas als het goede nieuws over het koninkrijk in de hele wereld wordt verkondigd als getuigenis voor alle volken, zal het einde komen” (Mat. 24:14). Het werk van God zal gedaan worden. Laten we elkaar blijven stimuleren om onder leiding van Gods Geest energiek zijn liefde uit te dragen aan de wereld. Uw gaven en tienden zijn daarbij onmisbaar.

5 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 30 augustus 2014 “Het loon van de zonde is de dood, maar het geschenk van God is het eeuwige leven in Christus Jezus, onze Heer” (Rom. 6:23). God heeft alles gegeven om ons te redden. Wat hebben wij hem te bieden? Laten we ons uiterste best doen zijn liefde en nabijheid verder te communiceren.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde."

Verwante presentaties


Ads door Google